За нас


TBCnovinite.com е водещият сайт в групата на TBC Interactive Company. Част от нашата група са още регионалният сайт ZaTeteven.com, спортният RundBG.com и видео платформата - VinteoBG.com. TBC Creative включва авторския колектив, фен страниците във Facebook; блогът на Кристиян Христов, както и YouTube каналите - TBC Play, VinteoBG.com, Nplay.TV и TBC Television. TBC Interactive Company и TBC Creative са част от TBC Entertainment Group.


За сайта

TBCnovinite.com е уебсайт за новини с различни категории, тв новини, хороскопи, тв програма, фейсбук профил

Актуални новини от България и света, сортирани по категории - общество, технологии, култура и други.

Новини за българския телевизионен ефир. Тук читателите имат достъп до много ексклузивна информация и авторски материали, а това са и нещата, които го отличават от останалите подобни сайтове. 

Месечен хороскоп за всички зодии, който се обновява всеки месец.

Има възможност да се прегледа програмата на телевизиите за 14 дни - не само програмата за текущия ден, но и за изминалите няколко дни, и за следващите 13 дни. В някой случай и за по-дълъг период.

Кратка история

TBCnovinite.com е създаден на 12 септември 2013, под името TelevisionBG, като евентуален нов блог за телевизия при евентуално закриване на TV and Hobby. На 6 октомври 2014 е обявено и партньорство с най-добрия блог за теленовели и сериали в България – СЕРИАЛИ в България. По късно екипа решава да подкрепи форума serialibg.info, който обаче е превърнат в блог, крадящ статии от всички възможни места и това прекратява партньорството ни.

На 12 юни 2014 стартира спортният сайт predstadiona.com. На 3 февруари 2014 е обявено и новото партньорство на сайта с BG TV News. От 15 април 2014 TELEVISION BG се премества на адрес www.televisionbg.net. От 18 април сайта е част от портала BTG Web на BTG Media Group. От 21 октомври контрол върху сайта поема TBC Interactive Company, която обновява напълно логото и дизайна на сайта. 

На 21 юни 2017 стартира обновеният ни спортен сайт RundBG.com. Той съдържа само най-важните спортни новини, анализи и коментари.

От 25 май 2018 сайта е на адрес www.television-bg.com. От месец ноември 2018 година наш партньор е и сайта Теленовелас Новини.

От 20 януари 2019 стартирахме още два сайта, които отлично се вписаха в нашата група. Регионалният портал ZaTeteven.com с новини от Тетевен и региона и видео платформата VinteoBG.com, която ви дава достъп до стотици трейлъри на хитови холивудски заглавия, анимации и репортажи от водещите спортни надпревари. От септември 2020 в него се поместват и епизодите на българската анимация на Неделчо Богданов - "Българ".

Звената на медийната група се разделят на TBC Interactive Company, включващ медиините сайтове, и TBC Creative, включващ авторския колектив, YouTube каналите и Facebook страниците, които TBC Entertainment Group управлява. 

Приятни минути с TBCnovinite.com!

Може да се свържете с нас на нашия имейл television.bulgaria@gmail.com.