„Код Спорт” превзема ефира на RING от тази неделя – в компанията на европейски и световни шампиони

0


Христо Стоичков среща ексклузивно зрителите с Роберто Баджо в специалната си рубрика

Емблематичното предаване „Код Спорт“ посреща новата година в нов дом - този на RING. От 6 февруари, всяка неделя от 12:00 ч. зрителите ще бъдат в компанията на доказаните водещи на продукцията в лицето на спортния журналист Красимир Минев и автора на едни от най-четените спортни книги у нас - Владимир Памуков.

Още първият епизод обещава вълнуващи срещи със знакови лица от световния и българския спорт. В него феновете ще видят и не един, а двама кавалери на „Златната топка“. Световната футболна звезда Роберто Баджо ще гостува на най-популярния българин – Христо Стоичков, който в своята специална рубрика ще интервюира редица спортни легенди.

Авторите обещават висок адреналин за всички пред екраните и в минутите, посветени на още един титан – този път на зимните спортове - Петър Попангелов. Пред камерата откровено ще застане и един от символите на футболния клуб „Левски“ – Георги Иванов – Гонзо.

През годините Красимир Минев и Владимир Памуков са интервюирали десетки топ фигури от света на футбола и сега серията продължава – специално за всички ценители в ефира на RING. От екипа повдигат завесата – редица световни и европейски шампиони вече са част от селекцията за февруарските броеве на предаването „Код Спорт“, което подготвя още много изненади за вярната си аудитория и всички нови фенове.

Публикуване на коментар

0Коментари
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Публикуване на коментар (0)

#buttons=(Приемам !) #days=(20)

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Learn More
Accept !
To Top