събота, 20 март 2021 г.

Vivacom предлага две нови смарт услуги за повишаване на киберсигурността на бизнес клиентите


VIVACOM добавя към портфолиото си от смарт решения за бизнес клиенти услугите “Оценка на уязвимости” и ”Център за управление на сигурността с ASOC”. Те са разработени в партньорство с Telelink Business Services. Новите услуги позволяват на бизнес клиентите на VIVACOM да възприемат адекватни на съвременните киберзаплахи методи и инструменти за сигурност – да откриват пропуски в своята защита и да следят за нетипични, злонамерени действия в своята среда, за да могат да ги ограничават навреме. И двете умни решения са предназначени за бизнес клиенти с ИТ инфраструктура, както и с уеб-базирани приложения и услуги.

Услугата “Оценка на уязвимости” цели да открие потенциални уязвимости в средата като незащитени услуги, софтуерни уязвимости в конфигурации и да даде препоръки за подобряване на тяхната защита. Умното решение може да оцени пълната публично-достъпна инфраструктура на организацията (неограничен брой публични IP адреси), както и до две публични уеб-базирани приложения. Услугата включва автоматично сканиране, последвано от задълбочен анализ на получените резултати. А екип от експерти по информационна сигурност изготвя доклад с препоръки за последващи действия и го обсъжда с екип на клиента.

Другото ново умно решение за бизнеса от VIVACOM e ”Център за управление на сигурността с ASOC”. Неговата цел е да предостави на клиентите пълен поглед над цифровата им среда, за да могат да бъдат открити и ограничени на време нетипични, злонамерени действия и атаки. ”Центърът за управление на сигурността с ASOC” е изграден върху технологии от последно поколение и лесно се адаптира към нуждите и на малки, и на големи организации. Новата услуга от VIVACOM подобрява мерките за сигурност на бизнес клиентите и намалява рисковете, свързани със съвременните заплахи и атаки. В същото време организациите спестяват високите инвестиции и предизвикателства – технологични и организационни – при изграждането на собствен център за управление на сигурността. Услугата се предлага в три удобни плана, спрямо нуждите и изискванията на бизнес клиентите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!