неделя, 14 март 2021 г.

Съдия Джуди отново ще изумява аудиторията по CBS Reality през април


Представяме ви акцентитe и премиерите през април 2021 по канал CBS Reality.

Съдия Джуди

Сезон 17 

Премиера на канала


От 5 април, всеки делничен ден, тройни епизоди в 11:35 и 19:55 ч. , с повторение през уикендите в 14.30 ч. от 17 април

Със своята прямота, твърда решимост и хапливо остроумие съдия Джуди Шиндлин преоткри със собствени сили съдебния жанр. Тя служи като истински морален компас за хората, които имат нужда от помощ, решителност и известно количество здрав разум в своя често пъти объркан живот.

В премиерния 17-и сезон на хитовата поредица „Съдия Джуди“ потомственият съдия от щата Ню йорк – съдия Джуди Шиндлин, отново ще изумява аудиторията със способността си да пресича всеки спор и да взема често пъти изненадващи решения и присъди!  

57-годишни сестри близначки са съдени за медицински разходи от жена, която твърди, че е нападната и нахапана жестоко от тяхната немска овчарка… Жена съди бившия си приятел за дълг по кредитна карта, талони за паркиране, неплатени такси и разходи за ремонт на автомобил. Той отрича да й дължи каквото и да било… Семейни връзки в полицията и вандализъм влизат в сила, когато семейна двойка съди мъж, когото обвинява в кражба… Тийнеджър се явява в съда, за да свидетелства, че леля му е негова болногледачка, докато майка му твърди, че това не вярно и че не дължи възнаграждение на сестра си за грижите за болния й син… Мъж е лишен от свобода след сбиване с любовника на съпругата си. Той съди новия й любовник за това, че се е настанил в къщата му, докато той е в затвора... Мъж съди бившата си любовница, че е продала колата му, докато е бил в затвора, а тя го обвинява за нанесени морални щети... Това са само някои от новите случаи, по отношение на които съдия Джуди трябва да вземе отговорно решение и да отсъди справедливо! 


Прелюбодейци

Сезон 9

Премиера на канала


От 15 април до 14 май, всяка делнична вечер в 22:50 и 2.40 ч., 

с повторение на двойни епизоди всяка събота и неделя в 22.00 ч. от 8 май

Очаквайте нов динамичен сезон на хитовия сериал „Прелюбодейци“, в който частните разследващи на телевизионната продукция ще ви впечатлят със своята изобретателност!   

В първия епизод от този нов сезон ще се срещнем с Анжела, която се опасява, че през последните месеци нещата във връзката й не вървят добре. Нейният приятел вече не я кара да се чувства желана както преди. Всяка вечер той остава до късно пред компютъра, като често прекарва там цяла нощ… Обзета от съмнения, Анжела издебва удобен момент и проверява в компютъра му, за да открие огорчена, че той е регистриран в множество сайтове за запознанства. Тя се чувства като глупачка, че го е представила на семейството си, и решава да се обади на детективите на „Прелюбодейци“, за да се убеди, че със сигурност е мамена от приятеля си. Две седмици по-късно подозренията на Анжела се потвърждават и „Прелюбодейци“ й дават възможност да се изправи срещу страховете си и срещу мамещият я мъж…   


На косъм

Сезон 7

Премиера на канала


От 24 април, всяка събота и неделя в 13:40 и 19.30 ч., 

с повторение всеки делничен ден в 9.30 и 14.55 ч. от 3 май

И в своя нов сезон сериалът „На косъм“ пресъздава историите на обикновени хора, изправени пред необикновени обстоятелства. С достъп до различни източници, като видео- и телефонни записи, направени от жертвите и от свидетели, драматични действителни обаждания на телефон 999 и свидетелства от първа ръка на оцелели, на техни приятели и на семействата им “На косъм” възкресява моментите, в които за части от секундата събития от ежедневието се превръщат в бедствия. Екипът на предаването се среща с хората, които са оцелели при бедствени ситуации, за да разкажат преживяванията си.

В първия епизод от новия сезон ще видим как скала се разпада под краката на турист, докато той търси кучето си, но мъжът е спасен от екип на бреговата охрана. Драматичната спасителна акция е заснета до последния детайл от любителска камера. Също така ще станем свидетели на това как случайни минувачите спасяват живота на жена, която внезапно припада на улицата…

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!