вторник, 23 март 2021 г.

Мистериозно развитие и фатални признания в „Братя“


Случаят с изчезването на следователя Борис Донков се заплита все по-мистериозно в следващите епизоди на „Братя“, но разследването вече се намира на етап, в който връщане назад няма. Калин Йосифов е на ръба на психически срив при оглед на една от локациите, където се предполага, че може да има следи от най-добрия му приятел. Какво ще открият там полицаите и дали това ще доведе до отговор на най-важния въпрос – жив ли е Борис? – зрителите ще проследят от вторник до четвъртък, в 22:30 ч., по NOVA.


Изправена пред драматичен ултиматум, Лора трябва да реши дали да поеме риск или да се предаде на страха. Тя е на път да направи съдбовно признание пред бащата на бъдещото си дете – Драго. Какво е то и ще промени ли хода на събитията? Има ли общо решението на бременната жена с голямата молба, която ще отправи към нея Снежа – майката на братята и как ще се развият отношенията им? 

Улисана в проблемите си вкъщи, Лора пропуска от известно време йога тренировките и това не остава незабелязано от новата й приятелка. Рускинята Юлия търси вниманието на Лора, защото се чувства самотна в България и има нужда от общуване. Двете се сближават все повече, но ще признае ли руската красавица мрачната тайна, която крие или тя е твърде страшна за споделяне? 


Нарастващи проблеми заплашват прохождащия бизнес на Ива, който е заложен на карта. Коя е картата и има ли начин Ива да вземе ситуацията под контрол, или няма да успее да потуши нарастващия скандал - ще стане ясно в новите епизоди на сериала тази седмица. 

Не пропускайте криминалната драма от вторник до четвъртък, от 22:30 ч., в ефира на NOVA. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!