В България няма ли таланти?

0


Шоуто "България търси талант" е големият коз на bTV в неделя вечер. 

След толкова сезони, обаче шоуто изглежда страшно изчерпано. 

Таланти в България изглежда няма, защото повечето участници са от чужбина. Снощи гледахме испанци, казахстанци, турци, англичани и тем подобни. В предаване с име "България тъси талант", май присъствието на чужденци е пресилено, поне според нас. Нали все пак е "България търси талант"?

Няма да коментираме журито, което е в страшен състав. 


Кандидата за депутат Любен Дилов - син е страшен спец по таланти. От много време разчитат на него, а ние се чудим защо. Заради участието му в изборите бе изключен от всички ПР активности на предаването.


Славена Вътова може би е само за красота, тъй като не е ясно и тя какво точно разбира от таланти. Може би една Мис България оценява красотата на талантите.😂😂


Ицо Хазарта поне е музикант. Има поглед над други таланти от работата си.

Катето Евро не оставя добро впечатление у зрителите. При един номер с коктейли не спря да пита дали има алкохол. Това оставя у зрителя впечатлението, че има някакъв проблем. Присъствието на актьор в журито е хубаво нещо, но може би не е точно тя човека.


Само като им видим реакцията на номер, който всички сме гледали в цирка става ясно, че не знаят какъв точно талант търсят. Може би заради пандемията много циркови артисти са се насочили към шоуто за таланти. То и това си е талант, ама номерата, които показват не са нещо кой знае какво. Всички сме ги гледали вече в цирка. Явно журито обаче не са ходили на цирк, защото реакцията им е като на нещо, което не са виждали никога. 


Хората от публиката на видеостената от време на време изглеждат заспали, а някои дори ги няма по местата им, когато ги снимат.

Това е нашата критика. Можете да споделите и вашето мнение за шоуто. Май е по-добре да гледаме Рачков?

Публикуване на коментар

0Коментари
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Публикуване на коментар (0)

#buttons=(Приемам !) #days=(20)

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Learn More
Accept !
To Top