неделя, 14 февруари 2021 г.

Акцентите по TLC за март


Представяме ви акцентите по TLC за месец март:

7 Little Johnstons (S6a) – highlight

От 1 март, понеделник, в 20:00 часа

В някои отношения Джонстън са средностатистическо седемчленно американско семейство от провинциална Джорджия, което се опитва да постигне американската мечта. Те обаче не са обикновено семейство, а са най-известната фамилия малки хора в света и живота им по-динамичен от всякога. Този сезон в домакинството на Джонстън вече няма малки деца: Лиз и Анна са в колеж, Алекс и Ема започват гимназия, а Джона има първата сериозна приятелка. Амбър се възползва от тази възможност, за да започне да преподава отново, но нещата не се случват без стрес, тъй като коронавирусът променя плановете за училище на всички. Такива са Джонстън – те знаят как да се забавляват дори по време на карантина, независимо дали става въпрос за видео предизвикателства или уроци по танци на пилон! В този все по-непредсказуем свят семейството продължава да се справя с трудностите и радостните моменти по най-добрия възможен начин.

My 600-lb Life (Season 9) – highlight (GENERIC)

От 11 март, четвъртък, в 20:00 часа

Отслабването е сериозна борба за много хора, но за някои е въпрос на живот и смърт. Тази поредица ще ни срещне с хора с тегло над 270 килограма, които се заемат с невероятно сложната задача да отслабнат и да подобрят живота си завинаги. Във всеки епизод ще видим завладяващата история на един човек, който под наблюдението на откровения бариатричен хирург доктор Нау се подлага на опасна операция за стомашен байпас и променя своите хранителни навици с надеждата да свали стотици килограми. Участниците се излагат на огромен риск и се борят с пристрастяването, зависимостта и безпомощността с надеждата най-накрая да имат повод да се гордеят с волята си и да се освободят от затвора на своите тела.


Curvy Brides Boutique (S4) – highlight

От 28 март, неделя, в 20:00 часа

Най-ексклузивният бутик за пo-пълни булки в цяла Великобритания отваря вратите си за пореден път, за да посрещне още момичета с големи извивки, които търсят мечтаната си рокля. Тук най-добрите приятелки Джо Кук и Алисън Ло помагат на по-едрите бъдещи булки, като превръщат трудната задача по намирането на сватбена рокля в позитивно и спокойно изживяване. Този сезон ще има повече булки, повече емоции и по-зашеметяващи трансформации, а всяка проба на рокля крие зашеметяваща история – от вдъхновяваща младоженка, преодоляла тежки психични проблеми, до булка, която неочаквано открива любовта на по-късен етап от живота. И както винаги, благодарение на своята съпричастност и усещане за стил Джо и Алисън помагат дори на най-неуверените булки да изглеждат и да се чувстват като принцеси.

Sister Wives (S10) – highlight

От 17 март, сряда, в 20:00 часа

На пръв поглед семейство Браун са типичното голямо американско семейство, но както обяснява съпругът и баща Коуди: „Влюбих се, влюбих се отново, а след това пак“. Това е невероятната история на Коуди Браун, трите му съпруги и едно необикновено семейство. Този сезон ще видите: къщите на съпругите са все още доста далеч във Флагстаф и няма напредък в строежа на всички постройки на големия им парцел. Тревожното е, че физическата дистанция се превръща в емоционална. Дали все още искат да живеят заедно? Все по-напрегнатите семейни отношения се подлагат на изпитание както никога досега по време на пандемията от Covid-19. Дали ще могат да се адаптират към всичко заедно?


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!