понеделник, 1 февруари 2021 г.

Зрелищен екшън с „Nitro Circus“ по Extereme Sports Channel през февруари


Представяме ви акцентитe и премиерите през февруари 2021 по Extreme Sports Channel.

Зрелищен екшън с „Nitro Circus“

Всеки делничен ден от 20.45 до 21.35 ч. 


През февруари Extreme Channel ще вдигне нивото на адреналина ви с Травис Пастрана и екипа от „Nitro Circus“. Присъединете се към спортния екшън екип на Травис, съставен от пристрастени към високия адреналин луди глави, докато шокират света с лудите си изпълнения и диви каскади.


Подборът от програми включва:

Nitro Circus

Оригиналната поредица, която се превърна в глобален феномен!

С участието на 17-кратния златен медалист от X Games Травис Пастрана – легенда в световните екшън спортове, неговия смел екип, както и някои от най-известните звезди в света на екшън спортовете – тази поредица съчетава зрелищни и опасни каскади с нон стоп екшън зад кулисите, който понякога е драматичен, често силно вдъхновяващ и почти винаги забавен.

Nitro Circus: Crazy Train


Тази уникална поредица следва звездата на мотофристайла Травис Пастрана и неговите приятели, които тръгват на епично пътешествие по целия свят. Екипът за първи път се представя в Япония и Южна Африка.  Вижте атрактивните представления и подвизите извън сцената на екипа на „Nitro Circus“!

Nitro Circus: All Access 

Ще имате пълен достъп зад кулисите, за да опознаете истинските звезди на екипа на „Nitro Circus“ както никога досега с „Nitro Circus: All Access“!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!