неделя, 14 февруари 2021 г.

Фабрика за сънища и ритъмът на пролетта по JimJam през март


Представяме ви акцентитe и премиерите през март 2021 по детския телевизионен канал JimJam.

Минимаратони!

През март Jim Jam ще изненада децата с минимаратон на сериалчето „Мончичи“, което ще ги потопи в света на вълшебните сънища. За малките зрители продължава и минимаратона на „Невероятни приказки“, които ще ги отведат към нови приключения в приказното царство на малките буболечки! 


Мончичи


Сериалът отвежда малките зрителите във фабрика за сънища. Това е вълшебно място, в което  Мончичи създават най-приятните и най-сладки сладки сънища. В същото време те преживяват вълшебни приключения и откриват кое е положителното в индивидуалните различия и колко ценна е работата в екип!


Невероятни приказки


Историята се развива в едно приказно царство на малки буболечки. Това компютърно-анимирано сериалче следва един пътуващ изпълнител на име Аполо, който е обвинен несправедливо от злия братовчед на кралица Маргерит в това, че плете интриги, за да я отвлече. Когато добродушният Аполо пристига в селото на забавните малки насекоми, цялото царство е на път да бъде разрушено…


Филмов блок всяка събота и неделя

Филмовите уикенди с любимите на децата герои продължават – всяка събота и неделя от 13.09 ч. Компания на децата през март ще правят палавото маймунче  Любопитния Джордж и малката мишка с голяма мечта Анджелина Балерина!


Любопитния Джордж: Ритъмът на пролетта


Очаквайте нови приключения на африканската маймунка на име Джордж и на Човека с жълтата шапка, който го е довел Джордж от джунглата в големия град.  Когато видите една любопитна маймунка на имe Джордж да танцува призори на балкона, ще разберете, че пролетта е дошла! Човека с жълтата шапка е сигурен, че Джордж има пролетна треска. “Какво представлява пролетта?” пита Джордж. Ами, има само един начин да разберете това! Човека с жълтата шапка води Джордж в парка, за да преживее всички чудеса на пролетта... 


Анджелина Балерина: Танцът на принцесата


Малките мишки трябва да измислят и изпълнят специален танц за кралица Серафина и семейството й в кралския дворец. Кралицата настоява двете й дъщери – принцеса Валентин и принцеса София да получат роли. Анджелина избира „Спящата красавица“ за балетното представление и решава да вземе двете принцеси за главните роли… 


Анджелина Балерина: Анджелина се отправя на плаване


Мис Лили има вълнуващи новини! Г-н Оператски е поканил класа й да участва в Даковийския танцов фестивал! И нещо повече – те ще пътуват до Даковия с най-луксозния и внушителен кораб в цял Маусленд. По време на плаването съвсем изненадващо корабът се сблъсква с айсберг и има вероятност да останат откъснати от света за няколко дни. Мис Лили е съкрушена, тъй като няма шанс да стигнат до Даковийския танцов фестивал навреме, но Анджелина предлага да потанцува, за да развесели ужасените пътници. Тогава се случва нещо удивително!


Учи и играй! Тематични образователни блокове 

Всеки ден от 9.04 до 10.00 ч. и от 17.04 до 18.00 ч.

През март тематичните образователни блокове на JimJam ще представят нови епизоди от поредиците „Дудлибу“ – забавно и образователно рисуване, „Отгатни колко те обичам“ - истории за приятелство, семейни ценности и приключения,  „Отгатни с Джес!“ – големи въпроси с големи отговори.  


Звезда на месеца

Локомотивчето Томас от „Томас и приятели“

През март звезда на месеца продължава да е локомотичвето Томас – главния герой от поредицата филмчета „Томас и приятели“, представен с нови забавни видеоклипове – всеки ден от 1-ви до 31-ви март. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!