неделя, 14 февруари 2021 г.

Акцентите по Investigation Discovery за март


Представяме ви акцентите по Investigation Discovery за месец март:

Evil Lives Here (S6)

От 2 март, вторник, в 21:00 часа

Ако най-близкият ти човек е дявол под прикритие, ще видиш ли признаците за това? Тази провокативна поредица се завръща, за да разкаже още завладяващи истории за обикновени хора, свързани с убиец. Всички те виждат подозрителните знаци, че нещо не е наред. Някои си затварят очите, измиват кръвта и не искат да знаят откъде е дошла. Но понякога решават да проучат нещата в детайли и в крайна сметка трябва да се изправят пред ужасната истина: че човекът, когото обичат и на когото вярват, е чудовище. Как ще реагират? Ще предадат ли любимите си хора на полицията, ще им помогнат ли да скрият престъпленията си или пък станат съучастници в злите им дела?


True Conviction (S3)

От 31 март, сряда, в 21:00 часа

Тази завладяваща поредица се завръща, за да проучи още по-задълбочено начина, по който убийствата се разкриват на улицата и се печелят в съдебната зала. Уважаваният прокурор от Бруклин Анна-Сига Николаци пътува из цяла Америка, за да разкрие как най-добрите прокурори в страната се справят с най-тежките си дела. В този сезон ще видите: Николаци отново се заема с неразкритото убийство на самотна майка по време на вълната от убийства в града заедно с най-добрите специалисти по неразкрити случаи, чиято техника може завинаги да промени процедурите по разследване. По-късно тя разглежда случая на възрастна двойка, убита в леглото си, а по време на разследването се разкриват обезпокоителни тайни за психопат в общността. Николаци си припомня престъпленията заедно с детективите, които са били на местопрестъплението, и разговаря с някои от засегнатите хора, за да покаже, че понякога справедливостта може да възтържествува само след произнасяне на обвинителната присъда.


Impact Of Murder (Season 2)

От 25 март, четвъртък, в 21:00 часа

Трудно може да се направи оценка на въздействието на едно убийство, защото то носи опустошение и загуба, с която семейството на жертвата трябва да живее занапред. Поредицата се завръща, за да проследи емоционалните изживявания на жертвите и техните семейства, които се опитват да осмислят престъплението и непосредствените последици от него. Докато те се опитват да приемат случилото се и се подготвят за съда, починалите им близки стават известни в цялата страна. Личната борба за справедливост се превръща в национална и стига до завладяващо изявление на потърпевшите, които най-накрая се изправят лице в лице с убиеца на любимия човек.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!