сряда, 10 февруари 2021 г.

Жертви на внезапни престъпления и деца убийци по Crime + Investigation през март


Представяме ви акцентитe и премиерите през март 2021 по канал Crime + Investigation.

Аз преживях престъпление

От 19 март, всеки петък, 23.00 ч.


Поредицата „Аз преживях престъпление“, чийто водещ е многократно награждаваният репортер на ABC News Джио Бенитес, представя на зрителите преживяванията на хора, станали жертви на внезапно престъпление – от момента, в който атакуваните осъзнават за първи път опасността, до дълготрайните последствия от престъпленията. С помощта на записи от престъпленията, направени от охранителни камери за видеонаблюдение и мобилни телефони, сериалът проследява ежедневния живот на хората, които са били изправени пред опасна ситуация и са били принудени да вземат бързо решение за това как да защитят себе си или своите семейства. Оцелелите се присъединяват съм Джио Бенитес, за да осмислят инцидентите и да им дадат гласност.


Деца убийци

От 1 март, всеки понеделник, 23.00 ч.


Сериалът „Деца убийци“ дава детайлна представа за живота на деца, извършили убийство. Какво би могло да накара едно дете да извърши криминално деяние и дори убийство? От престъпления от омраза до гангстерски нападения, от убийства на членове на семейството до окултни ритуали, всеки от случаите, представени в сериала разкрива различни мотиви и начини на извършване на убийства от деца. Едно интересно, но ужасяващо пътешествие из объркания живот на децата-убийци. Чрез свидетелските показания на преки очевидци, психологически разследвания и реалистични възстановки, продукцията изследва детските мотиви за пристъпване към ужасяващи и понякога невероятни криминални деяния.

Не пропускайте и поредицата „Деца зад решетките“, чиито епизоди ще се излъчват всеки понеделник в 22.00 ч., точно преди епизодите на „Деца убийци“ в 23.00 ч.


Камера в съда

От 19 март, всеки петък, 22.00 ч.


„Камера в съда“ се завръща със сезон 3, за да продължи да ви запознава с най-драматичните моменти от американските съдебни зали. От страховити избухвания на подсъдими до яростни реакции на съдии, този сериал ще ви върне към мястото на действието, за да ви разкаже историята, която се крие зад кулисите. „Камера в съда“ с водещ Дан Ейбрамс съдържа и интервюта със съдии, свидетели и жертви, с които разкрива истината зад уловените от камерите най-бурни и най-емоционални моменти от съдебните зали.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!