Отстъпки до 200 лв. на телефони и аксесоари предлага Теленор през февруари

0


Отстъпки до 200 лв. за избрани смартфони и аксесоари предлага Теленор през февруари. До 28 февруари всички клиенти на оператора ще могат да избират и закупуват на гореща цена между над 20 различни модела смартфони и аксесоари.

В списъка с мобилни телефони с атрактивни отстъпки присъстват модели като Samsung Galaxy Note20 Ultra 256GB, HUAWEI P40 Pro Plus 512GB, XIAOMI Redmi Note 9 128GB. От промоционалните условия могат да се възползват всички частни и бизнес клиенти на Теленор при сключване на 24-месечен договор с план Тотал+ 23.99 лв. или по-висок, както и при закупуване в брой и на лизинг. Смартофните могат да бъдат закупени в магазините на Теленор.  

Списъкът с изгодни намаления на аксесоари включва полезни придобивки като камерата GOPRO Action Camera Hero 8 Black, смарт часовникът FITBIT Versa2 Sp.Edition NFC, аудиосистемата TCL TS5000 2.0CH Home Theater, безжични слушалки HUAWEI FreeBuds 3 CM-H3, както и много други.

Смарт часовниците могат да бъдат предоставени с или без план Тотал+, при закупуването им в брой, на лизинг или при допълнителен лизинг. Останалите аксесоари могат да бъдат предоставени само на свободна цена или с допълнителен лизинг. Всеки от аксесоарите може да бъде закупен както от магазинната мрежа на Теленор, така и от електронния магазин на оператора.

Пълна информация за специалните предложения и други продукти и дигитални услуги на Теленор е достъпна на www.telenor.bg, чрез обаждане на номер 123, както и във всички магазини на оператора.

Публикуване на коментар

0Коментари
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Публикуване на коментар (0)

#buttons=(Приемам !) #days=(20)

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Learn More
Accept !
To Top