събота, 13 февруари 2021 г.

Стефан Командарев гостува в „Извън играта“ по БНТ 1


Тази събота  (13 февруари 2021 г.), в токшоуто „Извън играта“, в което водещата Люба Пашова среща зрителя с популярните личности от различни обществени сфери, гостува кинорежисьорът Стефан Командарев. В откровен разговор, той ще сподели как един лекар става кинорежисьор и ще разкрие подробности за документалния филм, върху който работи в момента. Темата е донорството в България. А актьорите, изиграли основни роли във филмите му - Ирини Жамбонас, Васил Василев - Зуека, Герасим Георгиев - Геро, Иван Бърнев, Добрин Досев, ще направят емоционално видео обръщение. 

В предаването очаквайте още поглед от разстоянието на годините и връщане към „Светът е голям и спасение дебне отвсякъде“, както и историята на приятелството с Мики Манойлович. Стефан Командарев ще разкаже повече за любимото си село Равногор в Родопите - мястото, където не съществува интернет и технологии.

Гледайте „Извън играта“ в събота (13 февруари 2021 г.) от 18:30 ч. по БНТ 1.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!