„Да избягаш от времето” в „Темата на NOVA”

0

Само за няколко месеца пандемията изпрати хиляди хора от бюрото в офиса – вкъщи на дивана. Бизнес сградите останаха празни, а големите конферентни зали се пренесоха в мрежата. Тази седмица в „Темата на NOVA” авторът Наталия Герджикова и операторът Мартин Младенов разказват за работещите хора, които избраха да превърнат по-нетрадиционни места като селото, хижата и ски пистата в работно място. 
По-смелите преобърнаха начина си на живот и напуснаха големия град. И всичко това, за да си кажат, че стресът е излишен, чистият въздух е важен, а мисълта за приключения е на първо място. Сред тях са Юрдана и Симеон, които в началото на пандемията отиват в Ковачевица за малко. Днес още са там и са се устроили така, че всичко да върви нормално – с тях, с децата им и доколкото е възможно с туристическата им агенция.  
Кармен, Станислав и Горан пук са от така наречените „лаптопаджии”, които могат да си направят офис навсякъде. Те намират спокойствие в иглу близо до пистата на Студенец. Щом отместят поглед от екрана се наслаждават на красотата на планината. Халед, Краси и Явор са от компютърджиите в хижите, които прекарват обедната си почивка заедно, а през останалото време усещат топлината на дома. 
Пандемията промени представите за работна среда и офис пространство, а работещите промениха навиците си. Харесват ли новите си офиси героите от трите истории и как виждат бъдещето си?
Гледайте „Да избягаш от времето” в „Темата на NOVA“ на 31 януари, веднага след централната емисия новини.  

Публикуване на коментар

0Коментари
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Публикуване на коментар (0)

#buttons=(Приемам !) #days=(20)

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Learn More
Accept !
To Top