Френска класика и разтърсваща драма по каналите на FilmBox този уикенд

0


Програмата ще представи на зрителите филмите „Деликатност“ и „Правилото на Джорджия“

Тази събота вечер зрителите ще могат да се насладят на емоционални и вълнуващи филми по FilmBox Stars. „Деликатност“ с участието на талантливата френска актриса Одре Тоту ще се излъчи от 18:15 ч. Драматичната продукция „Правилото на Джорджия“, в която в главна роля влизат Линдзи Лоън и Джейн Фонда, зрителите ще могат да гледат от 22:00 ч.

„Деликатност“ е романтичен филм, който ще потопи зрителите в света на Натали (Одре Тоту) – чувствителна французойка, която внезапно изгубва съпруга си. След тежката загуба сърцето ѝ се превръща в крепост, в която Натали не допуска никого. Тогава на хоризонта се появява Маркюс (Франсоа Дамиен). Неин колега, който нито е прелъстител, нито блести с невероятна външност или качества, но притежава особена деликатност. С времето Натали разбира, че се нуждае именно от човек като Маркюс – непринуден, малко непохватен, но който я кара да се чувства щастлива отново. Гледайте романтичната и очарователна френска комедия тази събота от 18:15 ч. по FilmBox Stars.

„Правилото на Джорджия“ проследява неконтролируемото и бунтарско поведение на Рейчъл (Линдзи Лоън), което кара нейната майка Лили (Фелисити Хъфман), да заминат в Айдахо. Там те ще трябва да прекарат известно време с бабата на Рейчъл, Джорджия (Джейн Фонда) – три поколения събрани под един покрив. Всички имат собствени разбирания за живота и на пръв поглед несъвместими характери. На Рейчъл всичко това ѝ се струва като обикновена ваканция, но с течение на времето нещата се променят. Новите приятели и запознанства, ще помогнат на трите дами да намерят общ език и да изгладят отношенията си. Зрителите ще могат да се насладят на продукцията в събота от 22:00 ч. по FilmBox Stars.

Публикуване на коментар

0Коментари
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Публикуване на коментар (0)

#buttons=(Приемам !) #days=(20)

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Learn More
Accept !
To Top