вторник, 12 януари 2021 г.

„Виктор и Валентино“ се завръщат по Cartoon Network


Двамата братя прекарват всяка ваканция в малкото загадъчно градче Монте Макабре. Там  те помагат на баба си в семейния бизнес, а през свободното си време се впускат в приключения за разгадаване на тайнствени мистерии. 

Вторият сезон на поредицата носи със себе си множество неочаквани обрати. В един от епизодите любимата хлебарка на Виктор ще се разболее. Познавайки възможностите, които се крият в тайнствения Монте Макабре, момчето ще се обърне за помощ към съседката Шарлийн, с надеждата, че нейните умения ще върнат любимия домашен любимец към живота. В друг епизод момчетата искат да изплашат пакостник, който окупира къщичката им на дървото и за задачата наемат призрака Пако. Но ситуацията ще излезе извън контрол. Какъв ли ще бъде краят?

В друга от сериите Монте Макабре ще се окаже домакин на ежегодния филмов фестивал. А това събитие ще напомни на Виктор за мечтата му да стане велик режисьор. В новия сезон момчето също ще открие, че най-големият му талант е да общува с отвъдното. Докато се случват всички тези неща, ще има и много забавления. Полубратята ще трябва да организират едно от най-големите събития в историята на града. Но дали ще успеят да се справят с тази задача толкова лесно, колкото си мислят?

За „Виктор и Валентино“:

„Виктор и Валентино“ е приключенска комедия, създадена от Cartoon Network Studios, която проследява историята на двама полубратя, които прекарват лятото при баба си, на място, наречено Монте Макабре - малко, мистериозно градче, в което митовете и легендите на Латинска Америка оживяват. Макар, че имат напълно различни характери, момчетата намират общ език и се сближават, докато изследват свръхестествените събития в града.

Премиерата на новите епизоди от поредицата „Виктор и Валентино“ ще бъде на 18 януари и ще продължи всеки делник от 16.00 ч. по Cartoon Network.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!