Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

Крис Захариев мечтаел да покори сцената на “България търси талант” с невероятни танци

“Мечтаех да се представя толкова добре, че да получа Златен бутон”, споделя новото лице на шоуто по bTV Усмихнатото ново лице на дигиталното...


“Мечтаех да се представя толкова добре, че да получа Златен бутон”, споделя новото лице на шоуто по bTV

Усмихнатото ново лице на дигиталното съдържание на “България търси талант” – Крис Захариев, мечтаел като дете да се яви в шоуто за таланти по bTV с танцов номер. “Помня, че бях много запален по танците, репетирах и си мечтаех да се явя на сцената на шоуто, че дори и да спечеля Златен бутон. Мечтаех да усетя тази магия. Тогава бях на 12 години”, разказа популярният влогър и режисьор, който тази пролет ще бъде водещ на онлайн рубриката “Още от България търси талант”. 

Сега, когато вече е част от шоуто, Крис е силно впечатлен от всичко, което се случва не само на сцената, но и зад кулисите му. “Всичко е страшно диманично, много бързо, но и много забавно. Всичко е като часовников механизъм, екипът е огромен, всеки щъка, но и знае какво прави. Най-много ме впечатли тази динамика и екшънът – постоянно трябва да си нащрек, постоянно се снима – страхотно е”, сподели вълнението си той.

Крис Захариев бе гост в предаването “Преди обед”, където разказа, че най-важното, което е научил от журито и екипа е, че всеки се отнася към другия с уважение и всеки е приятел с всеки. А най-важното е да се забавляваш. “И наистина – когато ние се забавляваме, то и за зрителите ще е забавно пред екрана”, допълва още той.

Рубриката “Още от България търси талант” с Крис Захариев ще има два епизода седмично и ще може да се проследи на www.talant.btv.bg. Онлайн епизодите ще представят още вълнуващи и непоказвани моменти от шоуто, специално за най-големите фенове на “България търси талант”. Освен допълнителни срещи с участниците, Крис ще има и специални, супер забавни срещи със звездното жури и водещите на предаването. Ще ги поставя в неочаквани ситуации и смешни игри, и дори ще участва в някои от тях.

Новият, седми сезон на “България търси талант” ще стартира съвсем скоро в ефира на bTV, а феновете ще могат да го проследят във всички платформи на bTV Media Group.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!