неделя, 31 януари 2021 г.

„All Inclusive” се завръща с трети сезон – тази пролет в ефира на NOVA


Любимият български сериал се снима в ски курорт Банско, а в масовите сцени се включват дори местни жители

Семейната комедия „All Inclusive” се завръща в ефира на NOVA тази пролет с нова порция смях, приключения и положителни емоции. След летните забавления на море и планина в първите два сезона, в третия сезон приятелските семейства ги очаква една щура и снежна, зимна ваканция.

Антон Чавдаров посети Бъндеришка поляна и надникна на снимачната площадка, където семейства Чобанови и Сиромашки отново завихрят една вълнуваща въртележка от комични събития.

„Една идея ни е студено, понякога е -12 градуса и повече, но след тези летни щури приключения на морето мисля, че това ще ни рефрешне много хубаво. Семействата са в кондиция. Готови сме за щури битки, за интересни ситуации и нека зрителите да очакват наистина продължение на това, което всъщност започнахме“, споделя Любен Кънев.

 И в третия си сезон „All Inclusive“ ще забавлява с динамичните отношения в двете семейства.

 „В трети сезон любовта и войната ще вървят в хармония, като в диаграма“, разкрива Елена Атанасова.

„Независимо дали е в добро настроение или в лошо настроение, Елена винаги е в особено състояние, дори да не е бременна пак понякога е като бременна, което пък е хубаво за зрителите, защото е смешна и приятна за гледане“, разказва Любен Кънев за екранната си половинка, в чиято роля се превъплъщава актрисата София Маринкова.

Едно от предизвикателствата за героите в новия сезон ще бъде да разберат каква е цената на приятелството:

„Всичко което могат да си причинят едни хора един на друг и същевременно да оценят малките и дребни жестове които прави човек към другия, които може би остават незабелязани в ежедневието. И е хубаво човек да се връща към най-важните неща в живота си и да разбира защо един човек му е приятел. Така че приятелството ще бъде една от основните теми в този сезон. А второто нещо, което искахме и ни е много на сърце да направим, е да покажем красотата на българските курорти, красотата на Банско“, споделя продуцентът Краси Ванков.

 „Каним нашите зрители отново да съпреживеят със семействата ни едно хубаво зимно приключение в нашия прекрасен курорт Банско“, допълва актрисата Елена Атанасова.

Гледайте трети сезон на сериала "All Inclusive" тази пролет в ефира на NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!