Шефът на Асоциацията на европейските телекоми с коментар за 5G мрежата - на 26 януари по Bloomberg TV Bulgaria

0


Невен Дилков ще даде специално интервю в предаването „Бизнес старт“

Какви промени ще настъпят с изграждането на 5G мрежата в Европа и кои индустрии ще бъдат повлияни - специален коментар по тези и още теми само за Bloomberg TV Bulgaria ще направи председателят на Асоциацията за европейските конкурентни телекомуникации (ЕСТА) Невен Дилков. Преди по-малко от месец той бе избран да оглави Асоциацията, с което се превърна в първия българин в 20-годишната й история, който застава начело на управителния й съвет.

На 26 януари в „Бизнес старт" по Bloomberg TV Bulgаria за пръв път в ролята си на председател на ЕСТА Дилков ще коментира в тв ефир темата за 5G, както и кои индустрии може да очакваме да се променят в следствие на експлоатирането на мрежата. Освен ръководител на браншовата организация, Дилков е и основател и управител на българския телеком „Нетера“ с над 25-годишен опит в индустрията. През 2018 година става член на борда на директорите на ЕСТА, а в края на януари 2021 година стана и неин председател. Дилков е част и от управителните органи на други организации като Браншовата асоциация на българските телекомуникационни оператори, Сдружение на електронни комуникации и други.

Професионалния му коментар по набиращата все по-голяма популярност тема за 5G - гледайте на 26 януари в предаването „Бизнес старт" по Bloomberg TV Bulgaria.

Публикуване на коментар

0Коментари
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Публикуване на коментар (0)

#buttons=(Приемам !) #days=(20)

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Learn More
Accept !
To Top