събота, 5 декември 2020 г.

Акцентите по FOX Crime и FOX Life в началото на декември


Представяме ви премиерите, които предстоят по FOX Crime и FOX Life в началото на декември.


Без пукната пара, сезон 6

от 6 декември 2020 г., събота - неделя @ 16:05 ч.

Премиера за канала


В шести сезон Макс и Керълайн са станали съсобственици в закусвалнята, което никак не се харесва на Хан, a Ърл страшно се забавлява на цялата ситуация. Освен това са превърнали своята витрина за мъфини в десертен бар, като акцентът е върху бар. Момичетата ще работят усилено в закусвалнята, както и за разработването на своя десертен бар, но все пак ще им остава време за стари и нови любови. Междувременно Софи и Олег ще полагат големи усилия в ролята си на млади родители.

Участват:

Кат Денингс, Бет Берс, Гарет Морис, Джонатан Кайт, Матю Мой, Дженифър Кулидж

Ван дер Вoлк, сезон 1

4 декември 2020 г., петък @ 22:00 ч.

Премиера за България

120 мин., Драма/Криминален


Прочутият детектив на Амстердам се завръща... и ще разпознаете неговото име. Поредицата е съвременно пресъздаване на хитовия детективски сериал. С действие, развиващо се в Амстердам, продукцията проследява работата на комисар Ван дер Вoлк – находчив и безцеремонен холандски детектив, който се подвизава в оживения енигматичен град и разрешава загадъчни престъпления с помощта на проницателните си наблюдения и детективска находчивост.

Участват:

Марк Уорън

Мейми Маккой

1 коментар:

  1. Здравейте моля помогнете Бтв Лейди    Бтв да пуснат още нови латинл сериали в ефира си

    Брагодаря ви

    ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!