неделя, 20 декември 2020 г.

Секретни мисии, конспиративни теории и смъртоносни заговори – в премиерния сериал „Проект „Синя книга“ по Bulgaria ON AIR


Драматичната поредица, базирана на действителни събития, стартира на 30 декември

Развиващ се на фона на Студената война и нарастващата атомна ера, премиерният за Bulgaria ON AIR сериал „Проект „Синя книга“ е базиран върху реален свръхсекретен проект на Военновъздушните сили на САЩ, при който командосите разследват Неидентифицирани летящи обекти и свързаните с тях феномени. Разтърсващата история, в която мистерия и истина се преплитат по необикновен начин стартира в ефира на националната политематична телевизия на 30 декември, от 20:30 часа и ще се излъчва всяка делнична вечер.

Драматичната поредица на носителя на наградите „Оскар“ и „Златен глобус“- Робърт Земекис, бързо печели одобрението на публиката и се превръща в сериал №1 след премиерата си в Америка. Освен вълнуващият сюжет, за големия успех съществена роля играе звездният актьорски състав, сред който са Ейдън Гилън („Игра на тронове“), Майкъл Маларки (Дневниците на вампира) и Ксения Соло („Черен лебед“). 

В сериала великолепният астрофизик д-р Алън Хинек е привикан в строго секретна програма на ВВС. Заедно с него в специалната мисия е замесен и капитан Майкъл Куин. Двамата командоси получават изключително сложната задача да разследват многобройни мистериозни случаи, свързани с Неидентифицирани летящи обекти. 

Докато усилията на Куин са концентрирани единствено и само върху изпълняването на поверената му задача, скептичният д-р Хинек отклонява погледа си встрани. В резултат на това, отличният астрофизик бързо разобличава формирането на заговор, открива купища фалшиви новини и разбива множество конспиративни теории. 

Всеки един от епизодите разгръща нова мистериозна загадка, която съчетава в себе си действителни исторически събития и конспиративни теории, свързани с НЛО.

Вълнуващата драматична поредица от свръхсекретни разследвания на специалните части на САЩ- гледайте всяка делнична вечер от 30 декември, точно в 20:30 часа, по Bulgaria ON AIR.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!