Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

Документалната поредица „Умно село“ по Bulgaria ON AIR представя: „В главната роля: Надя Тодорова”

Епизодът ни връща към любопитни моменти от битието на любимата българска актриса приживе, наричана от всички „мама Нада” Малко преди да седн...


Епизодът ни връща към любопитни моменти от битието на любимата българска актриса приживе, наричана от всички „мама Нада”

Малко преди да седне на инвалидния стол, в който ще угасне в далечна Прага през 2016 година, легендарната актриса Надя Тодорова, наричана от всички с обич „мама Нада“,  посрещна камерата на „Умно село” в любимия Асеновград. Филмът „В главната роля: Надя Тодорова“, който пази спомена за онази енергична и темпераментна голяма българска актриса, Bulgaria ON AIR ще излъчи на 20 декември, от 19:30 часа. 

В епизода авторите на поредицата гостуват на стихията, изрекла култови реплики в българското кино като „роднина-милиционер; роднина-милиционер”; „Вземи ме, лодкарю, в своята ладия лека”. Оттеглила се от суетата на филмовите площадки в любимия си град, темпераментната актриса не живее никак скучен живот. 

Камерата запечатва спомена за Надя Тодорова, тъкмо когато е сключила църковен брак с верния си съпруг Кольо Теменугов, с когото са заедно цял живот – ей така, „за купона”... Пак за купона, двамата стават чаплинови герои в кратък чернобял ням филм, разказващ тяхната „лъв стори”.

Големият художник Иван Кирков – любим приятел и съсед, както и група верни другари-диабетици, с които споделя ежедневния арменски сутляш с много захар и мед, са останалите герои в този „филм във филма” – истинско забавление за екипа, истинско удоволствие за сетивата на зрителя.

Не пропускайте вълнуващия епизод от поредицата „Умно село“ с Надя Тодорова в главната роля – тази неделя, 20 декември, от 19:30 часа, по Bulgaria ON AIR.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!