четвъртък, 5 ноември 2020 г.

„Смарт час“ по Bloomberg TV Bulgaria с отличие за отразяване на образователната тематика


Наградите се присъдиха на водещата Живка Попатанасова и продуцента на предаването Денислава Петрова

Почетни грамоти за обективно и професионално медийно отразяване на темите, свързани с образование получи екипът на предаването „Смарт час“ по Bloomberg TV Bulgaria. Отличията бяха присъдени на водещата на предаването Живка Попатанасова, която е лице и на сутрешния блок на бизнес телевизията, както и на продуцента на „Смарт час“ Денислава Петрова. Те се връчват от Техническия университет-София.

Награждаването се проведе в унисон с честването на 75-годишния юбилей на университета и се проведе при стриктни противоепидемични мерки.

„За нас е удоволствие, че усилията, които влагаме, подготвяйки всяко едно предаване, се оценяват толкова високо. Образователните теми винаги са били важни, защото образованието е един от стълбовете, на които се крепи всяко общество. С това убеждение създадохме „Смарт час“ и със същото убеждение се стремим с всяко издание на предаването да даваме своя принос за развитието му“, сподели Живка Попатансова. 

Образователното предаване „Смарт час“ се излъчва всеки понеделник, от 20:00 часа, по Bloomberg TV Bulgaria.

Междувременно днес, от 14:30 часа, екипът на Bloomberg TV Bulgaria ще проведе заключителното издание на Годишната си конференция. То ще се проведе онлайн, а в особено важния момент, когато целия свят тръпне да научи кой ще е новият президент на САЩ, студиото на Bloomberg TV Bulgaria ще постави фокус върху големите икономически и политически промени в света. Събеседник по темата ще бъде Даниел Грос от Центъра за европейски политически изследвания, а модератор - водещата на "В развитие" Вероника Денизова.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!