събота, 14 ноември 2020 г.

Дарин Ангелов в „Подкастът на Нощта“


Дарин Ангелов е третият участник в поредицата „Подкастът на Нощта“. Епизодите са посветени на инициативата „Нощ на театрите“, а тази година БНТ Подкаст е домакин на формата и събира интересни факти и откровени разговори с някои от лицата на Нощта и творците, които участват в театралната.

Дарин Ангелов е един от първите посланици на Нощта на театрите в България и по някакъв много красив начин e съхранил всичките 8 години на инициативата в своята емоционална памет. Разговаряхме за кръстовищата в живота и в театъра, за мястото, което ни събира, за инстинкта на актьора и за развълнуваните сърца на зрителите.

Всички епизоди на поредицата „Подкастът на Нощта“ са достъпни за слушане, както на обновените сайтове www.bnt.bg и www.bntnews.bg, така и в подкаст каналите на БНТ. 

Слушайте Дарин Ангелов в „Подкастът на Нощта“: https://soundcloud.com/user-560261172/podkastt-na-noshchta-03-darin-angelov


Последвайте официалните подкаст канали на БНТ

Spotify: https://rb.gy/tmr363

Soundcloud: https://rb.gy/o9ctfp

Аpple Podcasts: https://rb.gy/3j6pje

Google Podcasts: https://rb.gy/btewm0


Снимка: Дарин Ангелов @Диляна Флорентин

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!