Bulgaria ON AIR спечели приза „Гласът на общините“ на годишните награди на Националното сдружение на общините

0


Телевизията спечели приза „Гласът на общините“ на годишните награди на Националното сдружение на общините

Поредно признание получи екипът на Bulgaria ON AIR. Националната политематична телевизия бе отличена с награда за обективно отразяване на проблемите и предизвикателствата в общините в страната и спечели приза в категория „Гласът на общините“ на годишните награди на Националното сдружение на общините. 

Елегантната церемония по награждаването се проведе на 12 октомври, навръх Деня на общината, в столичния квартал Бояна. От името на Bulgaria ON AIR престижната награда прие Калина Донкова – продуцент в Bulgaria ON AIR и част от екипа на предаването „Директно“, където общински теми често биват разисквани.

„Проблемите на общините винаги са били във фокуса на Bulgaria ON AIR. Пандемията постави всички общини в страната пред сериозни изпитания както от икономическа гледна точка, така и от социална. Ние ще продължим да говорим за това, но ще продължим да показваме и хубавите примери, тъй като като журналисти имаме отговорност към обществото да бъдем до тях винаги - и в хубавото, и в лошото“, заяви тя. 

Това е вторият път, в който почетното признание се връчва на екипа на Bulgaria ON AIR. През 2017 година с наградата „Медиен глас на общините“ бе отличен водещият на актуалното делнично токшоу „Директно“ Димитър Абрашев, където общинските и регионални теми имат запазено място в рубриката „Директно от общините“.

Паралелно с това, постоянен фокус върху представянето на важни и актуални истории, проблеми и добри примери от всяка точка на България имат и Новините ON AIR на Bulgaria ON AIR. Те засягат общинската тематика задълбочено благодарение на кореспондентите и репортажите си от цялата страна.

Публикуване на коментар

0Коментари
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Публикуване на коментар (0)

#buttons=(Приемам !) #days=(20)

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Learn More
Accept !
To Top