петък, 30 октомври 2020 г.

Домашният офис - новото място за работа


Компаниите свиват офисите и се готвят служителите да работят все по-често от вкъщи. Тази тема ще бъде на фокус в предстоящия брой на актуално-публицистичното предаване Money.bg в ефира на Bulgaria ON AIR, на 31 октомври, от 16:30 часа.  

Ще измести ли домашният офис като място на работа стандартния? В съботния ден, актуалната тема ще коментира Михаела Лашова, изпълнителен директор на водещата консултантска компания в сектора на бизнес имотите Forton. 

Макар пандемията от COVID-19 да налага трайни промени в начина, по който хората изкарват прехраната си, търсенето на работа винаги ще съпътства кариерата на всеки един. Какви позиции и в какви сфери се търсят на пазара на труда – своя близък поглед по темата споделя Анета Христова от сайта Rabota.bg. 

Съботното издание на икономическото предаване ще продължи с разговор по темата „Колко пари губи всеки българин от мръсния въздух в големите градове?“. Своето експертно мнение ще даде Петър Живков, основател на AirLief и изследовател по темата. 

За финал, икономическият коментатор Даниел Василев ще говори за това как президентските избори в САЩ ще се отразят на България и Европа. Тази и още любопитни теми от света на икономиката - не пропускайте в актуално-публицистичното предаване Money.bg на 31 октомври, от 16:30 часа, по Bulgaria ON AIR. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!