петък, 11 септември 2020 г.

Приключения с кученца, динозаври и герои на града по JimJam през октомври


Представяме ви акцентитe и премиерите през октомври 2020 по детския телевизионен канал JimJam.

Отново на екран

Паленца

Сезони 1 и 2

От 16 октомври, всеки ден в 21.10 ч.

Паленцата са група кученца, които прекарват по-голямата част от времето си в Приют 17. Макар и да изглеждат като обикновени кученца, паленцата от Приют 17 имат важна мисия - да намерят добър дом за всички самотни кученца, намиращи се под техните грижи! Вижте как Лъки, Ниблет, Куки, Струдъл, Скуърт и мистър Нът-Нът се стараят да намерят любящи стопани на своите кучешки приятели. Те управляват тайно и изключително сложно подземно

съоръжение, което им помага за намирането на нови собственици за изоставени кученца или дори за възрастни самотни кучета, които идват при тях. Паленцата твърдо следват своето мото "Кученце за всеки човек, и човек за всяко кученце ".

Минимаратон!

Всяка събота и неделя през октомври от 10.00 до 11.00 ч. децата ще могат да гледат по три епизода от сериалчетата „Герои на града“  и „Хари и неговата кофа, пълна с динозаври“! 

Герои на града

„Герои на града“ е телевизионен сериал за деца до предучилищна възраст с истории, които носят послание за помощ, споделяне и грижа. Полицейската кола Поли и пожарникарската кола Фиона помагат на хората от града да залавят крадци, да гасят пожари и да решават тайнствени случаи. В тези истории всеки може да бъде герой!

Хари и неговата кофа, пълна с динозаври

Малкият Хари знае, че той е най-късметлийското дете в света – получил е подарък, какъвто никой друг не притежава… кофа, пълна с играчки-динозавърчета, които оживяват, за да станат най-добрите му приятели. Тази кофа има тайна - използвайки силата й, Хари може да пътува с динозаврите си в удивителна земя на въображението, наречена Дино Свят.

Звезда на месеца

Състезателната кола продължава да е звезда на месеца!

Специалната промоция на героя от филмчето „Състезателната кола Рори“, чрез забавни видеоклипове, от които децата ще разберат любопитни неща за характера на Рори, продължава и през октомври – всеки ден от 1-ви до 31-ви октомври. 

Рори е главен герой в британския детски телевизионен сериал „Състезателната кола Рори“, създаден от Дейвид Дженкинс и продуциран от Chapman Entertainment и Cosgrove Hall Films. Поредицата проследява живота и приключенията на състезателните коли Рори, Макси, Зизи, Драга, Тин Топ и отношенията им с хората, за които работят – главния механик Големия Крис, организатора на състезанията Марша и собственика на състезателната писта г-н Карбуратор… 

Всеки ден малките зрители могат да научават и интересни факти за колите в поредицата „Знаехте ли, че…“, както и да гледат образователни кратки клипове за возилата на четири колела.

Филмов блок всяка събота и неделя

Във филмовите блокове през октомври – всяка събота и неделя от 13.09 ч. – JimJam ще предложи на децата забавления с „Приключенията на Чък и приятели: Голямото въздушно предизвикателство“ , „Герои на града“, „Любопитния Джордж: Последвай тази маймунка“, „Томас и приятели: Спасяването на мъгливия остров“, „Островните приключения на Ноди“, „Строителят Боб: Рицарите на Кеналот“, „Анджелина Балерина: Танцът на принцесата“, „Страхотното голямо парти на пощальона Пат“ и „Томас и приятели: Свикването на всички локомотиви“!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!