вторник, 8 септември 2020 г.

Ужас в сърцето на Америка и отровни връзки по Crime + Investigation през октомври


Представяме ви акцентитe и премиерите през октомври 2020 по канал Crime + Investigation.

Какво се случи с Ашли и Лора: Ужас в сърцето на Америка

От 6-и октомври, всеки вторник, 22.00 ч.

Криминалният автор и разследващ Джакс Милър и бившият полицейски следовател Сара Кейлийн разнищват загадка, която е озадачавала властите почти две десетилетия –объркващият неразрешен случай с Лора Байбъл и Ашли Фрийман – две тийнейджърки от Оклахома, изчезнали през декември 1999 година, след като караваната на семейство Фрийман изгаря до основи. В този документален сериал от четири части разследващите разглеждат много необичайни теории във връзка с ужасяващия случай и разкриват една много по-мащабна история за неразкрито убийство и съмнения за прикриване на престъпление и корупция.  Продукцията се задълбочава в съществуващите различни странни теории и разкрива истина, която се оказва още по-невероятна.

Отровни връзки

От 21-ви октомври, всяка сряда, 22.00 ч. 

Отровата отдавна е предпочитано оръжие като средство за отчаяна защита, за наказание поради ревност, за получаване на дългоочаквано наследство и, разбира се, за отмъщение при престъпления от страст. Чрез интервюта с криминолози и психиатри „Отровни връзки“ изследва мисловните процеси на някои от най известните престъпници в света, като Лида Саутард, Нани Дос и Греъм Йънг, като разкрива методите им и краткосрочния и дългосрочен ефект, който използваните от тях вещества имат върху жертвите им. Техните престъпления се разкриват напълно едва в края на епизодите, които държат зрителите в напрежение чрез завладяващ разказ, разбулващ поредицата от събития, довели до тези ужасни убийства.

Престъпен ум

Продължава, всяка сряда до 14-ти октомври, 22.00 ч.


Новата и ексклузивна за Crime+Investigation, поредицата „Престъпен ум“ продължава да прави зрителите свидетели на емоциите, драмата и напрежението, съпътстващи най-смразяващите съдебни дела за убийство в САЩ. В епизодите през октомври разглежданите случаи отново са разтърсващи и приковаващи вниманието на зрителите. Сред тях е случаят с убийството на красивата и много популярна д-р Тереза Сийвърс, която е изгряваща звезда в социалните медии. Тя е открита пребита до смърт в кухнята си в Бонита Спрингс, Флорида. За последните седмици това е третата подозрителна смърт на холистичен лекар в района…

В началото зрителите изпълняват ролята на „домашни детективи“, докато изслушват полицейските служители, съдебните експерти, свидетелите и понякога дори самите обвиняеми. След това, чрез камери в съдебната зала, които улавят всеки детайл, с натрупването на доказателствата се разгръща съдебната драма, докато се стигне до окончателната присъда. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!