неделя, 13 септември 2020 г.

Виолета Манчева е новата екранна половинка на Константин Динчев в централните новини на Bulgaria ON AIR


Журналистическият тандем ще информира зрителите за най-интересното от страната и света всеки делник от 18,30 часа

Виолета Манчева е новата екранна половинка на Константин Динчев в централните новини на Bulgaria ON AIR. От 14 септември, всеки делник, двамата ще водят централната емисия на Новините ON AIR от 18,30 часа и ще информират зрителите за най-важното от деня и горещите събития от страната и света.

Виолета Манчева е завършила Първа английската гимназия в София, а след това  „Журналистика“ с профил „Телевизия“ и магистратура „Европейска интеграция и дипломация на ЕС“  в Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“.

Преди няколко години журналистическата й страст да разказва истории я отвежда в нюзрума на Bulgaria ON AIR, където става репортер в Новините ON AIR. Отразява основно социални, потребителски и икономически теми. За кратко време успява да спечели зрителското доверие, а благодарение на професионализма и мотивацията си, в края на март става част от екипа водещи на новините.

Виолета признава, че за нея журналистиката е мисия, а новините трябва да се правят от хора за хора. 

Както досега, всеки делничен ден в централната емисия, зрителите на Bulgaria ON AIR ще виждат и Константин Динчев - водещ на Новините ON AIR от 2017 година. Доказан професионалист с богат журналистически опит. Константин е завършил Математическата гимназия във Варна и „Социални науки“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. 

До скоро на стола до Константин в централните емисии новини седеше едно от най-дългогодишните лицa на Bulgaria ON AIR – Десислава Атанасова, която след успешната си журналистическа кариера, пое по изцяло нов път. Екипът на Bulgaria ON AIR й желае успех.

Всичко важно от страната и света – обективно, безпристрастно и с любопитство към живота, следете в Новините ON AIR всеки ден в емисиите в 13:30 часа, 15:30 часа, 17:30 часа, 18:30 часа и 21:30 часа, както и онлайн на www.bgonair.bg 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!