Габриела Мартинова напусна „Фермата“ заради контузия

0


Българската Лара Крофт посъветва жените да останат единни 

Шестият сезон на „Фермата“ започна на 5 септември с оспорван двубой между отборът на дамите и отборът на мъжете. Изходът от битката определи кой ще поведе групата в началото на приключението. Резултатът донесе  разочарование в лагера на жените и истинска болка на една от тях. Сочената единодушно за най-силна сред дамите – Габриела, контузи нелепо, но в същото време – тежко, и без това увреденото си, следствие на грешна операция, ляво коляно. Рано сутринта във вторник  тя напусна Фермата за обстоен медицински преглед, който определи сериозността на контузията й. А диагнозата беше категорична – Габи трябва да напусне шоуто и да претърпи операция. 

Иронията на съдбата за Габи е, че дни преди влизането й във Фермата, астроложка я предупреждава да пази ставите си, заради фатална подредба на планетите. Габриела обаче, дала заявка във визитката си, че страхът е състояние на духа, което трябва да се надскача и побеждава, не избяга от битката, а се хвърли в нея, като същинска Лара Крофт. 4 часа по-късно обаче, Габи установява, че вече изобщо не може да стъпва на левия си крак, заради което се налага спешно да бъде откарана в болница.

Преди да се сбогува с участниците Габи посъветва жените да не се разделят вътрешно и да се изправят срещу мъжете единни. Тя прие философски случилото се, защото „така е трябвало да се случи“. Лара Крофт на Фермата разкри в „Преди обед“ по bTV, че няма свой фаворит, но ще следи с интерес шоуто, защото иска да разбере кои от участниците ще се окажат най-приспособими, но в същото време ще останат верни на себе си. 

След напускане на шоуто Габи се е възстановила бързо и дори е взела участие в състезание по мотоциклетизъм, което е спечелила.

Публикуване на коментар

0Коментари
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Публикуване на коментар (0)

#buttons=(Приемам !) #days=(20)

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Learn More
Accept !
To Top