сряда, 9 септември 2020 г.

Зрителите в активна възраст предпочетоха българския сериал „Откраднат живот“


Един от най-успешните български сериали в телевизионния ефир – „Откраднат живот“, отново е сред акцентите в есенната програма на NOVA. Любовта на зрителите отреди дългия живот на поредицата, която стартира с юбилеен десети сезон – „Антитела“. Доказателство за високия интерес на зрителите са данните на ГАРБ Аудиенс Межърмент, които сочат, че първият епизод печели вниманието на аудиторията в активна възраст. 

Близо 30% от гледащите телевизия зрители между 18 и 49 години са предпочели премиерата на десети сезон, което е повече от резултата на съдържанието на втората по гледаемост телевизия по същото време. Първият епизод на българския сериал „Откраднат живот: Антитела“ е предпочетен от зрителите в активна възраст спрямо турската поредица „Завинаги“ на бТВ. 

Стартът на новия сезон на медицинската драма показа на зрителите реалността, пред която са изправени лекарите в „Св. Анастасия“. Пристигането на младо семейство с дете за ваксинация, обаче, пое неочакван обрат и се превърна в ситуация със заложници, която спря д-р Огнянова от дългоочакваната сватба с д-р Марио Ковачев. Ще успеят ли любимите лекари да се справят с трудния момент, ще има ли все пак сватба или отношенията между Зорница и Марио ще бъдат обречени завинаги – ще стане ясно в следващите епизоди на поредицата.

Не пропускайте да разберете тази вечер в „Откраднат живот: Антитела“ от 20:00 ч. по NOVA. 

1 коментар:

 1. Здравейте не ми се вярва
  Турският хит сериал Завинаги по Бтв  е много по гледан сериал от бг лекарският хит сериал
  Откраднат живот
  От кьде го измислихте това  А и бг лекарският хит сериал Откраднат живот  Краде  От полският хит лекарски сериал Лекари  Медици  lekarze с 5 сезона
  Изльчен с огромен успех в ефира на Диема Фемили  И на Нова Телевизия  И от германският хит лекарски сериал Клиника
  Клиника край езерото с 3 сезона  Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв
  И на Бтв Лейди
  Брагодаря ви  Лека вечер

  ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!