петък, 11 септември 2020 г.

Актрисата Даяна Ханджиева празнува рожден ден във „Фермата“. Адвокатът Асен Илиев влиза в битка в първия елиминационен дуел за сезона


Адвокатът Асен Илиев влиза в битка в първия елиминационен дуел за сезона

Първата седмица от шестото издание на приключението „Фермата“ изправи 21 участници пред различни предизвикателства и емоции. Авторитарното управление на фермера на седмицата Илиан Кустев и критиките му към ратаите Асен и Антония създадоха разделение в групата и междуличностни конфликти. Известният готвач реши да номинира за първи дуелист именно софийския адвокат, с мотива, че той не се вписва в атмосферата на стопанството. 

В петък вечер градското юпи ще трябва да посочи опонента, срещу когото иска да се изправи в първия елиминационен дуел за сезона. Докато мъжете залагат кой ще бъде предпочетеният от Асен втори дуелист, йогата Илиян Стефанов безапелационно спечели битката за имунитет от дуел, доказвайки, че е в перфектна физическа форма. С дисциплина и пъргавина, той се отличи като най-издържлив сред мъжете и получи привилегията да пропусне първия мъжки дуел на Арената в събота вечер. „Показах какво може да се постигне без храна и с вътрешна практика на медитация и спокойствие“, похвали се аскетът, чието представяне мотивира съперниците му да подобрят физиката си. 

В четвъртък вечер фермерът на седмицата разнообрази тежкото трудово ежедневие на участниците, като избра всички да се върнат назад във времето с игрите на нашите предци. Опознавателната игра „Истината или се осмеляваш“ помогна на фермерите да се сближат, отговаряйки на въпроси за личния си живот. Дълбоко откровена изповед направи и най-известната участничка този сезон – актрисата от „Скъпи наследници“ Даяна Ханджиева, която посрещна 27-ия си рожден ден в стопанството. 

„Очаквах, че на тази възраст ще съм постигнала много повече - че ще съм омъжена и ще имам големи успехи в кариерата си. Вместо това имам чувството, че не съм стигнала доникъде“, призна Даяна, която влезе в шоуто след като се раздели с приятеля си. В полунощ групата я изненада с ръчно изработени подаръци - бели плетени терлици и гривна, символизираща семейството. Актрисата не можа да сдържи сълзите си, докато четеше милите пожелания на останалите участници за здраве, късмет и любов. 

В петък вечер своя рожден ден във „Фермата“ ще посрещне и адвокатката Милена Станджикова, която първа поведе бунта срещу управлението на Илиан Кустев. Как ще се разреши техният конфликт и кой ще бъде избран за втори дуелист на Арената, ще стане ясно в дейли епизода на шоуто тази вечер в 21.00 часа.  

2 коментара:

 1. Здравейте чудя се кой изобщо гледа това предаване  Бг предаването Игри на Волята по Нова Телевизия  е много по гледано и харесвано от бг предаването  Фермата по Бтв
  Брагодаря ви
  Лек ден

  ОтговорИзтриване
 2. Здравейте Господин Кристян Христов  Моля ви се ако може да махнете Рекрамите
  От сайта си
  Ако може да ги махнете от сайта си
  Брагодаря ви  Лек ден

  ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!