събота, 18 юли 2020 г.

Над 130 души екип и повече от 20 камери за втория сезон на „Игри на волята: България“

Феновете на „Игри на волята: България“ ще могат да проследят втория сезон на най-екстремното риалити предаване в ефира на NOVA от цели 22 гледни точки. Толкова са камерите, които заснемат всеки един момент от биткитe. Зад камерите e екип от над 130 професионалисти, които се грижат за всеки детайл в най-мащабната продукция в българския телевизионен ефир тази есен. 

„През последните години снимам повече формати, които са в студио. Участието в такива продукции също е страхотно, но снимките на „Игри на волята: България“ дават друга гледна точка. Не мисля, че когато си професионалист, трябва да оценяваш дали нещо е трудно или не. Целта на режисьора е да мисли за много неща едновременно. Да знае всеки представител на екипа какво прави и да може да го замести във всеки един момент“, сподели за новото си професионално предизвикателство режисьорът на втория сезон на атрактивното риалити Кирил Кирилов – Кико за „Новините на NOVA”. 

Красивите гледки от българското Черноморие и най-малките детайли от битките на Арената се снимат още от дрон и шест екшън камери. Те са поверени на младите специалисти Владимир Йорданов и Георги Гидиков, доказали многократно професионалните си умения.  „Дронът позволява да видим целия терен от висока гледна точка. Създава впечатление за обем, пространство и мащаб. Както и позволява да се насладим на красотата на родното Черноморие“, разказва Владимир за снимките на продукцията. А колегата му, който се грижи за екшън камерите, добавя, че чрез тях се улавят и най-дребните детайли, „Понякога екшън камерите са заровени, така че участниците да ги изровят от пясъка. Или са закачени по движещите се елементи на играта“, разкрива Георги за ситемата, чрез която се реализират едни от най-интересните кадри в битките в „Игри на волята: България“. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!