неделя, 14 юни 2020 г.

Bulgaria ON AIR и „Американска принцеса“ ни водят в приказния свят на илюзията

Във вълнуващ свят, в който неусетно се преплитат реалност и илюзия, настояще и минало, ще ни пренесе новият сериал „Американска принцеса“, който стартира по Bulgaria ON AIR на 14 юни. Премиерната за българския ефир продукция ще се излъчва всеки уикенд, от 20:30 часа, и ще въвлече зрителите в света на американката Аманда, чийто бляскав живот се преобръща за часове.

Разглезената Аманда има всичко – богато семейство, верни приятелки, перфектен имидж в социалните мрежи и съвършен годеник. Но в деня на сватбата си тя разбра, че бъдещият ѝ съпруг ѝ изневерява. Бягайки от сватбеното тържество, Аманда попада на Ренесансов фестивал, в който съжителстват кралица Елизабет, Шекспир и още куп чудати личности. Аманда приема фестивала като свое спасение и прави немислимото – решава да стане част от чудатата трупа. Скоро разбира, че зад образите на ренесансовите личности стоят не по-малко интересни и странни хора. Малко по малко тя осъзнава, че всеки в чудатата трупа крие тайни зад грима, а проблемите и мечтите им не се различават от тези на богатите ѝ приятели.

Ще успее ли Аманда да се впише в Ренесансовия фестивал и ще успее ли да подреди живота си – гледайте в премиерния сериал за българския ефир „Американска принцеса“ - от 14 юни, всеки уикенд, от 20:30 часа.

Това е поредната премиерна продукция, на която политематичната телевизията заложи. Паралелно с предоставянето на качествено журналистическо съдържание, анализи и коментари чрез актуалните си предавания и новините си, Bulgaria ON AIR предлага на зрителите и много развлечение. Телевизията излъчва филми и сериали от Европа, САЩ и различни точки на света. В момента в прайм тайма си, всяка делнична вечер от 20:30 часа, Bulgaria ON AIR излъчва американския сериал „Нереално“, а от 4 юни, от 22:15 часа, зрителите могат да проследят реални мисии на американските военни части в сериала „Морски тюлени: Шести отряд“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!