неделя, 14 юни 2020 г.

„Страхотният Майк“ се завръща с нови епизоди по Boomerang

Забавните животни от поредицата ще изживеят нови приключения

Отиди на весело приключение с тази „хипер-истинска“ анимационна поредица за животни. Тя следва историята на едно склонно към злополуки куче, на име Майк и няколко други животни в крайградски дом. Поредицата е кръстоска между „Том и Джери“ и видеоклиповете на домашни любимци.


Майк е взискателен мопс с изтънчен вкус. Всяка сутрин той се събужда с единствената мисъл в главата си – как да впечатли кокетното съседското куче Айрис. За съжаление неговите планове никога не сработват, заради няколко пакостливи миещи мечки, костенурки и котка, които винаги се появяват в най-неподходящия момент и повличат Майк в поредица от непредвидени ситуации, причинявайки бедствие.


В един от епизодите, докато Майк е разсеян, миещите мечки се промъкват в къщата и всяват хаос. Добре, че след като изяжда малко гнило сирене, дъхът на Меркурий се превръща в страхотно оръжие. В друг от епизодите, кучето на съседа си има ухажор, чиито плановете обаче никога не се оказват успешни. Гледай и виж какво ще се случи!
Началото на новите епизоди от поредицата „Страхотният Майк“ ще бъде на 15 юни и ще продължи всеки делник от 17:00 ч. по Boomerang.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!