понеделник, 2 март 2020 г.

Девора Уайлд влиза в ролята на PR специалист в "Св. Анастасия"

Тази седмица „Св. Анастасия“ ще се сдобие с нов PR специалист в лицето на Юлия Бончева. В ролята на прямата журналистка, която ще се появи в ключов момент за екипа, ще влезе актрисата Девора Николовска - Уайлд. „Много се радвам да бъда част от „Откраднат живот“. Впечатлена съм от начина, по който сериалът преплита „Системата“ с личните съдби и взаимоотношенията между лекарите. Моята героиня – Юлия, е амбициозна, целенасочена, със силен характер. Тя вярва в потенциала на болницата и е готова на всичко, за да разкрие истината и да постигне плановете си в личния и професионалния живот“, споделя актрисата, която пристига от Лондон за снимките на девети сезон. Повече за Девора Уайлд ще научите в специален разговор за „Събуди се“ тази неделя по NOVA. 

Тази седмица сериозната страна на лекарската професия ще бъде преплетена с хумор и лични истории, които неизменна част от спешното отделение. Болезнени разкрития ще променят живота на някои от пациентите, а други ще попаднат в комични ситуации, които ще отворят нова тема между лекарите. Разделението на жени срещу мъже ще провокира дамите да спретнат невиждан номер на колегите си. Междувременно доктор Огнянова ще трябва да избере окончателно свой колега за урологичното отделение. Дали ще предложи постоянна работа на  доктор Хаджихристев или на доктор Николова? Ще се превърне ли хуморът в отделението в опасна игра? – зрителите ще научат в новите епизоди на „Откраднат живот: Системата“ от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!