четвъртък, 5 март 2020 г.

"Нюанси синьо" - хитов сериал тръгва по NOVA

Нов хитов сериал тръгва по NOVA.

От 05-и март (четвъртък), всеки делник от 23:30 до 00:30 часа, ще се излъчва американският сериал "Нюанси синьо" (Shades of Blue). Продукцията ще върви на мястото на "Добрата съпруга".

Главните роли "Нюанси синьо" са поверени на Дженифър Лопес, Рей Лиота, Сара Джефри, Дреа Де Матео, Уорън Кол, Винсент Лареска и др.

Във вълнуващата криминална драма глобалната икона Дженифър Лопес влиза в ролята на Харли Сантос - нюйоркски детектив и самотна майка, която попада в едно звено с „корумпирани“ ченгета, водени от загадъчния лейтенант Мат Возняк (носителят на награда „Еми“ Рей Лиота). Финансово затруднена, Харли започва да приема дивиденти и защита, за да осигури най-добрия живот на дъщеря си Кристина. Когато Харли е хваната от Специализираната група за борба с корупцията на ФБР и е подложена на натиск да доносничи за своя отряд, тя трябва да реши дали да ги защити и да се изправи пред затвора или да откупи себе си и да осигури бъдещето на дъщеря си…

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Новините във Facebook.

1 коментар:

  1. Здравейте този сериал вече е изльчен по Фокс Крайм
    Брагодаря ви
    Лек ден

    ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!