вторник, 10 март 2020 г.

Суров женски гняв и неочакван обрат в червената кухня - тази вечер в Hell’s Kitchen България

Тази вечер от 21:00 часа по NOVA в Hell’s Kitchen България зрителите на най-горещото кулинарно състезание в българския ефир ще станат свидетели на неочакван обрат в червената кухня, който ще изненада не само шеф Виктор Ангелов, но и дамите в Hell’s Kitchen България. След като миналата седмица Соня и Михаела получиха втори шанс от шеф Ангелов, те успяха заедно да „сготвят“ Румяна и тя напусна окончателно състезанието. Кулинарният блогър Соня спечели синия отбор на своя страна и завърши успешно вечерната резервация, но дали женският отбор ще преглътне лесно тази победа?
В първия епизод на Hell’s Kitchen България тази седмица ще видим как един готвач ще си навлече суров женски гняв и нови интриги ще се разгорят като пожар в червената половина на кухнята. „Красавиците“ отново ще играят срещу „опитните“, но този път разпределението на силите ще е доста по-различно и една от тях ще се изправи открито срещу всички. Сините на свой ред ще влязат в окото на бурята и ще си навлекат заслужения гняв на шеф Ангелов. Ще успеят ли готвачите да нахранят гостите на Hell’s Kitchen или отново вечерната резервация ще е пълен провал, предстои да разберем тази вечер по NOVA. Едно е сигурно – истински любовни трепети  ще завладеят Кухнята на Ада.
Дневното предизвикателство на шеф Виктор Ангелов ще демонстрира на топ готвачите, че хубавите неща стават бавно. Надпреварата ще бъде оспорвана и ще покаже кой е по-добър в приготвянето на самото „съвършенство“, както и кой ще се скатае от оборната игра или ще трябва да признае, че самочувствието му в кухнята е без покритие. Победителите заслужено ще се изкачат на върха, а победените ще упражняват основни техники в кухнята.
Зрителите ще станат свидетели на инфарктни ситуации в кухнята, непоколебимо мълчание, но и открито недоволство. Червената кухня ще се бори ожесточено за одобрението на шеф Ангелов, а синята ще стяга редиците. Ще успеят ли топ готвачите да оправдаят доверието на шеф Ангелов и ще има ли още професионалисти, които ще се разделят с Кухнята на Ада – не пропускайте да разберете в новия епизод на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA.
Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!