вторник, 3 март 2020 г.

Кой е новият готвач в Hell’s Kitchen България, който ще се бори за голямата награда?

Тази вечер от 21:00 часа по NOVA в Hell’s Kitchen България зрителите на най-известното кулинарно шоу ще разберат кой е новият професионален готвач, който влиза изненадващо в Кухнята на Ада. Новото попълнение идва да потуши пожара от миналата седмица, когато шеф Виктор Ангелов за първи път в историята на шоуто безкомпромисно се раздели завинаги с трима от участниците в Hell’s Kitchen. Ще се окаже ли новият топ готвач в Hell’s Kitchen България претендент за победата и как ще се впише сред осталите участници, ще разберем довечера само по NOVA. Дали неговата поява ще е очакваният спасителен пояс, който ще реши проблемите и на двата отбора или само ще разбуни духовете? Със сигурност ще има люто недоволство в едната половина на кухнята, а в другата - един готвач ще стане център на внимание във всяко отношение. Ще има ли успешна вечерна резервация или и този път в адската кухня ще има всичко, но не и щастливи клиенти, успели да опитат кулинарните изкушения на шеф Виктор Ангелов?
Дневното предизвикателство на шеф Виктор Ангелов, в духа на националния празник  на България, ще тества усета на готвачите към българската традиция и уменията им да месят. Готварските творения на сини и червени ще трябва да ухаят на индивидуалност, сърце и майсторлък. Ще има такива, които заслужено ще получат заветното „Браво“ от шеф Ангелов за своите успешни изпълнения, но и и такива, които ще се окажат тотално извън темата. Загубата не само ще боли, но и ще люти, а победителите добре ще потанцуват под звуците на българските ритми.
Ще се огънат ли мъжете и жените под тежестта на вечерните поръчки ще разберем скоро. Ще видим как отново всички са срещу един, но дали това ще се окаже пагубно за Кухнята на Ада? Женският отбор ще се сдобие с лидер, който ще стегне редиците и червените ще наберат скорост, но един готвач ще дръпне спирачката и ще обърка плановете за успех. При мъжете пък една лъжа ще се окаже ключова и ще бъде катализатор на усилията им този път да завършат вечерната резервация. И все пак дали топ готвачите ще успеят да нахранят гостите на ресторанта, ще остане ли доволен шеф Ангелов от тях или ще има някой, който ще заслужи адския му гняв? Отговорите - тази вечер, в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа, по NOVA.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

4 коментара:

 1. Здравейте кькьв е рейтингьт на това предаване
  Брагодаря ви
  Лека вечер

  ОтговорИзтриване
 2. Здравейте кога ще е финальт на испанският хит сериал Шест сестри по Бтв
  И какво ще замести Испанският хит сериал Шест сестри по Бтв
  Брагодаря ви
  Лека вечер

  ОтговорИзтриване
 3. Здравейте кога ще е финальт на бразилският хит сериал Сто години сьн по Бтв Лейди

  Какво ще замести бразилският хит сериал Сто години сьн по Бтв Лейди
  Брагодаря ви
  Лека вечер

  ОтговорИзтриване
 4. Здравейте и ви Моля отговяряте на вьпросите който ви задавам в сайта
  Брагодаря ви
  Лека вечер

  ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!