Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

Chef Силвена Роу дава своята златна MasterChef престилка на впечатляващ хоби-готвач във вторник от 21:00 часа по bTV

В четвъртия ден от кастингите на MasterChef – във вторник от 21:00 часа, зрителите на bTV ще видят разнообразие от характери, хора, които ...

В четвъртия ден от кастингите на MasterChef – във вторник от 21:00 часа, зрителите на bTV ще видят разнообразие от характери, хора, които следват мечтите си и такива, които са дошли в най-голямата кухня на България, убедени във възможностите си. Вкусовете, които ще опитат Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще ги върнат в щастливи моменти от детството, ще ги накарат да възкликват от удоволствие и да раздават заслужени комплименти на хоби-готвачите. Мисис България ще се опита да докаже на журито, че дори и най-красивите българки могат да бъдат страхотни кулинари, а Chef Роу ще удостои някого с най-високата си оценка – златната престилка на MasterChef.
В деня на Освобождението на България дама в автентична носия ще припомни красотата на традиционните вкусове. Чужденка, избрала страната ни за свой дом, ще поднесе на журито класически роден десерт, а благороден мъж ще заяви, че мечтае да спечели приключението  MasterChef, за да помага на съгражданите си. Изпитани ястия от рецептурника на баба ще се редуват с рискови начинания, сълзите – с гордост и щастие, а страстта и „симплистичността“ не винаги ще са сигурен залог. 
Какво са подготвили кандидатите за престилки, титлата и голямата награда от 100 000 лева. за първото си представяне пред журито, как най-добре се пази традицията и кой ще заслужи златната престилка на Chef Силвена Роу – във вторник от 21:00 часа в MasterChef по bTV.
Всяка сряда, четвъртък и петък ексклузивно он-лайн съдържание ще представя на „ненаситните“ фенове на MasterChef ексклузивни коментари от състезателите и неизлъчени забавни моменти зад кулисите на шоуто. На сайта masterchef.btv.bg потребителите ще гледат и авторски видео рецепти с всяка стъпка от изпълнението им.
В предаването „От 10 до 2 с Нейа“ по радио N-JOY в ежедневната кулинарна рубрика „Мастър Зона“ ще гостуват участници от настоящия и от предишни сезони на MasterChef. Те ще споделят своите рецепти, готварски трикове и съвети при готвене. Сред темите ще бъдат застъпени и правилното усвояване на остатъчни продукти с цел намаляване на хранителните отпадъци.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!