Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

Любов и омраза под един покрив в новия сериал „Навсякъде ти“ по bTV Lady

Един от най-гледаните турски сериали за 2019 г. завладява ефира на bTV Lady в най-нежния месец от годината. „Навсякъде ти“ (Her Yerde Sen)...

Един от най-гледаните турски сериали за 2019 г. завладява ефира на bTV Lady в най-нежния месец от годината. „Навсякъде ти“ (Her Yerde Sen) ще вълнува любителите на романтичните комедии от 10 март, всеки делничен ден от 22:00 ч. Освен с вълнуващ сюжет, хитовата поредица ще изненада зрителите и с първокласен актьорски състав, оглавяван от обичаните от милиони по цял свят млади надежди на турското кино и телевизия – Айбуке Пусат и Фуркан Андъч.

Историята

Селин (Айбюке Пусат) е амбициозна и трудолюбива млада дама, която след дълго търсене на идеалния дом най-сетне намира мечтаната малка къща само за себе си. Демир (Фуркан Андъч) вече е постигнал успех в кариерата си и сега най-голямото му желание е да се върне в родината, след като години наред е учил и работил в чужбина. Той решава да купи къщата, в която е израснал. Без да се познават, Селин и Демир вярват, че са намерили място, което да нарекат свой мечтан дом.

Оказва се обаче, че всеки от тях притежава половината от имота. Принудени от обстоятелствата, те повеждат истинска война, като целта им е да накарат другия да напусне постройката. Но случайностите не спират до тук! Не стига, че Селин споделя къщата с „въпросния непознат“, но се оказва и че компанията, в която работи, има нов шеф, и то именно Демир. Двамата не могат да се избегнат един друг и в личен, и в професионален план, а химията помежду им е неизбежна.

Той е страстен и красив млад бизнесмен, а тя привлекателна и креативна архитектка. Напрежението започва да нараства и у дома, и в работата, като с това и романтиката помежду им. Дали обаче ще цари разбирателство или пълна анархия в любовта между Селин и Демир – зрителите на bTV Lady ще разберат от 10 март, всеки делничен ден от 22:00 ч.

Актьорите

В главната женска роля – тази на Селин – зрителите ще видят младата турска актриса Айбюке Пусат, позната на българските зрители от сериалите „Кварталът на богатите“ и „Моят живот“. Макар и само на 25, красавицата има зад гърба си редица роли в едни от най-гледаните продукции в южната ни съседка. Въпреки че завършва паралелно балет в Консерватория в Анкара и бизнес в Анадолския университет и е носителка на титлата „Мис Земя Турция“, тя избира актьорската професия, която признава, че е най-голямата ѝ любов.

Най-сексапилният турски актьор за 2019 г. Фуркан Андъч е в ролята на Демир. 29-годишният чаровник споделя, че харесва персонажа си повече от всеки друг до момента, но признава, че нямат много допирни точки: „Може би си приличаме по целеустремеността и по отношението към любимата. Но в реалния живот не съм толкова отворен като Демир, а и лудницата, която присъства в живота му всекидневно, категорично би ме довършила“.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!