понеделник, 9 март 2020 г.

Започва новото предаване „Мао Мао: Герои на чистото сърце“

Приключенска комедия представя изцяло ново легендарно трио по Cartoon Network

„Мао Мао: Герои на чистото сърце“ представя котарака самурай, който се бори с престъпността - шериф Мао Мао. Главните теми в новата поредица по Cartoon Network са приключенията, приятелството и това какво всъщност означава да си герой.
Действието се развива около избухливия самотник, стремящ се да стане легенда, Мао Мао, мързеливия киборг Баджърклопс и очарователната им помощничка Адорабат. Те успяват да преодолеят различията си и работят заедно, за да защитят хората в Долината на Чистото сърце от чудовища, злодеи и всякакви други заплахи. Заедно, те научават, че да работиш в екип и да разбираш истински другите е правилният начин да промениш нещата и да запазиш своето място в легендите.
Шериф Мао Мао може да изглежда героичен и впечатляващ, но все още има какво да научи. По време на приключенията си той ще разбере, че да бъдеш легенда не означава само да имаш страхотни движения и да изпълняваш опасни мисии. Ключът е в постъпките ти – тези, които карат хората да те помнят и уважават. 
„Мао Мао: Герои на чистото сърце“ е създаден от Паркър Симънс и е продуциран от Cartoon Network Studios и Titmouse.
Можете да проследите историята на Мао Мао и опитите му да стане легенда от 16 март – всеки ден от 17.00 ч. по Cartoon Network.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!