вторник, 10 март 2020 г.

Нова къща и повишение за служители след участие в „Шеф под прикритие“

Тази седмица в „Шеф под прикритие“ влиза Петър Петров- управител и собственик на почистващата фирма House cleaning services. Той ще види бизнеса си отвъд административната част, за която отговаря и ще се запознае отблизо с част от служителите си, а техните невероятни човешки истории ще го променят завинаги. И този път шефът ще провери работата както на по-опитните си хора, така и на новите попълнение в екипа, за да си изясни на какво трябва да наблегне в развитието на компанията. 

В първия ден шефът под прикритие, представен като нов колега, и служителката Валентина Беренжук ще почистят изцяло нов офис обект за нея. Петър остава впечатлен от Валентина и нейната борбеност, но въпреки това тя прави доста пропуски, които успяват да го изнервят. Ще успее ли Валя да убеди шефа си, че може да си върши работата перфектно, ще стане ясно в новия епизод на шоуто.   

Истинско предизвикателство се оказва вторият ден на шефа под прикритие – Петър. Той и неговата колежка Силвия имат за задача да почистят пода на сервиз за автомобили, а след това и тоалетните. Силвия се оказва доста детайлна в почистването, а Петър не успява да настигне темпото й. В края на работния ден, на края на силите си, Петър ще чуе и личната история на жената, която ще го развълнува.

По време на третия ден Петър и работника Стоян, от мобилната група на компанията, имат за задача да почистят прозорци. Шефът под прикритие не остава с добри първи впечатления, тъй като Стоян не спазва основни правила за работа. Оказва се, че той е само от два месеца както във фирмата, така и в занаята, а шефът ще трябва да реши съдбата му в компанията.

В четвъртия ден от своето предизвикателство Петър се среща с Анелия, която е един от старшите му служители. Още със запознанството им, тя показва ясно, че знае какво прави. Строга, но справедлива Анелия почиства старателно и без пропуски като не допуска новият й колега да се мотае. Шефът ще се опита да разбере повече и за това какво точно мотивира тази борбена жена, за да може нейният пример да бъде последван в компанията.

Какво ще се случи в този епизод на „Шеф под прикритие“? Кой ще повиши шефът, на кого ще подари дом и как ще промени мнението си за хората, с които работи – гледайте в сряда вечер, точно в 22:00 часа по NOVA.

Гледайте „Шеф под прикритие” всяка сряда от 22:00 ч. в ефира на NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!