Михаела Филева блокира Иван Лечев в битка за рок музикант в „Гласът на България“

0
Трети блок бутон бе използван в битката между треньорите, по-малко от месец след старта на най-гледаното музикално риалити. В кастингите на тъмно в неделя вечер Михаела Филева изненадващо отне на Иван Лечев възможността да прибави още един рок талант към отбора си.

43-годишния Георги Шопов от Варна предизвика буря от положителни емоции в журито и публиката с драматична лична история от детството си и за малко да получи четири обърнати стола. Най-добрият пеещ художник се качи на сцената на шоуто с желанието да даде пример за сила и борбеност на дъщеря си, както и с надеждата да бъде избран да продължи състезанието в отбора на Лечев. Чувайки категоричното му рок изпълнение, Михаела реши да го спаси от конкуренцията на рок музиканти в отбора на колегата си. За тази цел тя натисна блок бутона и стола на Иван Лечев остана неподвижен. На принципа двама се карат – трети печели, изпълнителят от пиано барове предпочете Графа.

С това поредно силно попълнение в тима си, миналогодишният носител на титлата в шоуто вече може да се похвали с най-разнообразните участници. Графа запълни пет от местата за таланти в отбора си, подобно на колежката си Михаела Филева, при която са най-младите и емоционални поп-изпълнители. Камелия вече спечели доверието на три от най-силните женски гласове, а при Иван Лечев, очаквано, са изявените рок таланти.   

Публикуване на коментар

0Коментари
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Публикуване на коментар (0)

#buttons=(Приемам !) #days=(20)

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Learn More
Accept !
To Top