неделя, 1 март 2020 г.

БОРБА ЗА ИСТИНА И СПРАВЕДЛИВОСТ ТОЗИ ВТОРНИК В „ЯГОДОВА ЛУНА“

След успешния старт на новия български сериал на NOVA „Ягодова луна“ сюжетът ще продължи да държи зрителите в напрежение. Във втория епизод ще бъдат представени нови герои, а историята ще се заплете още повече с появата на образ от миналото. Актуалните теми за манипулацията на властта от хора, свързани с тъмния бизнес, и борбата за показване на обективната истина ще са в центъра на събитията в новата серия на героичната драма във вторник от 22 часа по NOVA.

След провокативната случка между персонажите на Димо Алексиев и Радина Боршош - Боян и Рая, която беляза края на първи епизод, георите ще бъдат поставени пред избор – дали да мълчат и да оттеглят показанията си или да се борят за истината и наказанието на виновния. Конфликтът ще бъде породен от връзките на Боян и Ангел Генчеви с властта и натиска, който те оказват върху нея. Силното чувство за честност у Георги и Любо, в чиито роли влизат Александър Сано и Асен Блатечки, няма да позволи на страха, заплахите и възможните неприятни последствия да се превърнат в препядствие по пътя им към справедливостта.

Случилото се и предупрежденията на баща му отново няма да спрат Боян да намери начин за уязви младата Рая, като използва най-добрата й приятелка Лизи, в чиято ролята се превъплъщава Любомира Башева. Тя ще бъде подложена на сериозно психическо изпитание.

На фона на тези събития амбициозната журналистка Ирина, изиграна от красивата Рая Пеева, ще получи предложение, което истински ще я зарадва. Ще има ли възможност веднага да сподели новината с Георги? Как Ирина ще приеме случката със сбиването и какво ще посъветва половинката си за действията му срещу Боян Генчев? – отговорът на тези и много други въпроси, зрителите ще могат да проследят този вторник (3 март) в новия епизод на „Ягодова луна“, 22 часа, само в ефира на NOVA.

Не пропускайте „Ягодова луна“ всеки вторник от 22:00 ч. по NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!