сряда, 26 февруари 2020 г.

Екшън и високо напрежение от арената на SENSHI 5 – на 29 февруари по Bulgaria ON AIR

Феновете на бойните спортове могат да проследят горещото спортно събитие в събота от 22:30 часа 
Aвтентично бойно шоу, изпълнено с много адреналин и екшън на ринга, очаква зрителите на Bulgaria ON AIR на 29 февруари. В съботната вечер, точно от 22:30 часа, феновете на бойните спортове ще имат възможността да проследят петото издание на международната верига SENSHI. Само преди броени дни бойното шоу се проведе в града с най-големи традиции в бойните спортове в България – Варна, където зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта беше препълнена.
В елитната бойна галавечер участие взеха шампиони по кикбокс, карате киокушин и муай тай от общо 11 страни. Те излязоха на ринга в 9 оспорвани двубоя, а големият залог този път бяха две световни и една европейска титли на Световната асоциация на кикбокс организациите WAKO PRО. Първа защита на световния си пояс на WAKO PRO направи капитанът на националния ни отбор по кикбокс Атанас Божилов, известен още като „Наката“. Европейския пояс по кикбокс успя да завоюва и друг българин – варненският кикбоксьор Богдан Шумаров, който победи в много тежък и интригуващ сблъсък от пет рунда с естонеца Майкел Астур.
На SENSHI 5 се определи и новият световен шампион по кикбокс в стил лоу кик на WAKO PRO. Кой стана  настоящият притежател на световната титла WAKO PRO Low kick, защо противникът на родния ни ас Атанас Божилов настоя сам да му сложи пояса и как премина интригуващият дебют на известната ни родна шампионка по кикбокс и таекуондо ITF Албена Ситнилска - не пропускайте да разберете на 29 февруари, от 22:30 часа, в ефира на Bulgaria ON AIR.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!