понеделник, 17 февруари 2020 г.

Акцентите по Fine Living през март

Представяме ви програмните акценти на Fine Living за март.

  Екстремни RV каравани
От вторник, 3 март, в 21:00 ч.


Класическо американско превозно средство и начин на живот, караваната е дом на колела, създаден, за да се пътува из страната удобно и със стил. За някои хора обаче, караваната е повече от начин за придвижване - тя е символ на статус. От най-модерните футуристични дизайни до реставрирането на класически каравани на стойност милиони долари, поредицата следва дизайнери и занаятчии, които създават невероятни, единствени по рода си машини за клиентите си. Дизайнери на луксозни каравани създават най-екстравагантната си каравана до момента за голям фен на НАСКАР, инженер създава независима офроуд каравана за експедиции, а родео звезда се сдобива с лъскава каравана по поръчка, която може да побере семейството му и четирите му коня. За тези дизайнери няма граници и те не се спират пред нищо за да създадат невиждани каравани!

  На гости у Патриша Хийтън
От сряда, 18 март, в 21:00 ч.


Актрисата носителка на множество награди Патриша Хийтън си отдъхва от своите обичайни роли, отваря вратата на дома си и споделя как посреща гости и забавлява семейството си. Вдъхновявайки се от пътешествията и житейския си опит, тя споделя вкусни и забавни рецепти, подходящи за всеки повод. Дали ще приготви зловещи лакомства за Хелоуин като надгробни камъни от сирене на скара, или фондюта със сирене и шоколад и коктейли за женско парти, или лъскави канапета като пълнени яйца с хайвер за годишнина от сватба, Патриша знае как да посреща гости в холивудски стил!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!