понеделник, 17 февруари 2020 г.

Акцентите по Discovery Channel през март

Представяме ви програмните акценти на Discovery Channel за март.

  Треска за злато: Изгубената мина на Дейв Турин
От вторник, 24 март, в 22:00 ч.


Ветеранът в минното дело Дейв Турин е експерт в търсенето на злато. Той е работил редом с Тод Хофман в продължение на години и си е спечелил прякора Дейв Булдозера, след като неуморно е изкопавал злато. След като от две години самият той е излязъл от играта, сега използва своя опит и подкрепата на финансисти, за да помогне на семейства, които искат да възстановят западащите си мини и да реализират печалба. В поредицата той прекосява САЩ от север на юг с мисията да проучи множество изгубени и изоставени обекти с надежда да открие онзи, който има потенциала да направи състояние. От Юкон до пустинята Невада, Дейв се запознава с хора с невероятни истории, които имат нещо общо - без значение колко са трудни условията или колко хазартно е начинанието, няма да се откажат да търсят злато.

  Ловци на трофеи
От събота, 21 март, в 19:00 ч.


Модерният търсач на съкровища Дрю Причард е един от водещите търговци на антични стоки в света. Пътувайки из цяла Великобритания и понякога извън нея, Дрю и приятелят му Тий Джон търсят странни и невероятни предмети, скрити и забравени съкровища. В поредицата Дрю и Тий се отправят на собствена обиколка на Франция, започвайки от Париж и след това посещавайки идиличната провинция в Нормандия. По следите на най-прекрасните антични предмети, момчетата посещават някои от най-големите пазари и търговци - от най-грандиозния битак за антични стоки в столицата до замък от 16 век в Каен. След това се отправят към Мидлендс и обикаляйки индустриални работилнички и зашеметяващи провинциални къщи, те продължават търсенето на редки и изключителни стоки. Двамата не пропускат нищо в мисията си да открият особени и необичайни антики за покупка и възстановяване.

  Експлозиви на показ
От неделя, 8 март, в 21:00 ч.


Не е тайна, че най-хубавите холивудски екшъни предлагат най-гръмките експлозии. Няма значение обаче дали става дума за маршмелоу в микровълновата фурна, или за каскада във филм за милиони долари - няма нищо по-забавно от взривовете! Експлозивната поредица следва Тори Белечи, който избухва от нетърпение да разбере най-невероятните начини, по които се случват взривовете. Тори не се интересува само от ефектите, а изгаря от любопитство да разбере науката, която ги прави възможни. Заредете се пред екраните, за да се насладите от безопасно разстояние на най-страховитите експлозии!

  Улични престъпници:
Най-бързите в Америка
От сряда, 4 март, в 23:00 ч.


Време е двигателите да зареват и скоростите да се увеличат на макс, когато най-добрите улични състезатели се втурват към Мемфис, за да вземат участие в невероятна надпревара. Осем от най-бързите отбори в САЩ ще се състезават за наградата 100 000 долара - най-голямата в историята на уличните надпревари, както и за титлата "Най-бързите и лоши момчета на улицата". Подбрани лично от ДжейДжей Да Бос, най-големите имена в уличните надпревари от Южна Каролина, Сейнт Луис, Кентъки, Мисисипи, Детройт, НОЛА, Тексас и североизточните щати - всеки от които твърди, че е Кралят на улиците, събират отборите си в Мемфис, за да се докажат веднъж завинаги. Състезавайки се с всевъзможни коли, състезателите бързо разбират, че не е важно колко бърза е колата им, а колко добре познават улиците и тяхната настилка. Високи скорости, интензивни емоции и екстремни преживявания ще ви завладеят по време на невероятната поредица и само най-добрият отбор ще успее да прекоси финалната линия!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!