неделя, 16 февруари 2020 г.

Внедрени под прикритие в един от най-страшните затвори в САЩ и полицейски патрул на живо по Crime + Investigation през март

Представяме ви акцентитe и премиерите през март 2020 по канал Crime + Investigation.

Нова ексклузивна поредица
60 дни в затвора
От 13-ти март, всеки петък, 22.00 ч.


За първи път в историята на „60 дни в затвора“ по-голям брой участници се борят за оцеляване в условията на интензивната програма с внедрени под прикритие лица в затворите, но са принудени да напуснат преждевременно, когато новоизбран шериф поема ръководството на един от най-страшните затвори, до които сериалът се е докосвал. След две десетилетия Областният затвор в Етоуа, щата Алабама, има ново ръководство и новият шериф е решен да направи промяна. През първата си седмица той решава да „разтърси“ учреждението, в резултат на което само за един ден са открити над 200 счупени ключалки на врати и са конфискувани над два тона контрабандни предмети. Тъй като нямат време за губене, шерифът Хортън, главният надзирател и избрани членове от техния екип решават да внедрят сред затворниците невинни участници - свои хора, за да разкрият проблемите, обхванали затвора. През този сезон участниците в програмата ще се изправят пред най-голямото предизвикателство на своя живот в усилие да помогнат да бъде спасен от контрабандата и корупцията отчайващо нуждаещия се от помощ затвор, преди да е станало твърде късно.
Камери заснемат денонощно случващото се, несъмнено уникално по характер, с цел да се осветлят проблемите и да могат зрителите да наблюдават пряко как участниците в риалитито се адаптират към непознатата и страховита среда. “60 дни в затвора” разкрива истината - без да ни спестява подробности, за живота зад решетките през очите на хора, които всъщност не са осъдени, нито някога са били затворници.

Нова ексклузивна поредица
Имало едно време престъпление
От 7-ми март, всяка събота, 22.00 ч.


„Имало едно време престъпление“ е полски документален сериал, в който седем от най-продаваните полски автори на криминална литература правят преглед на случаи на реални престъпления. Във всеки епизод някой от следните автори разказва по една криминална история: Катаржина Бонда, Игор Брейдигант, Войчех Чмейларж, Марта Гузовска, Малгожата и Михал Кузмински и Катаржина Пузинска. Всеки от писателите е съавтор на сценария на своя епизод, което му дава възможност да играе ролята на разказвач и да предаде историята по своя характерен начин, напомнящ стила му на писане. Освен това, те ще имат достъп до полицейските досиета и до криминални експерти, за да представят на зрителите пълната картина на престъплението.

Нова ексклузивна поредица
На живо: Полицейски патрул
От 27-ми март, всеки петък, 23.00 и 23.30 ч.


„На живо: Полицейски патрул“ е документален сериал, който дава на зрителите автентична представа за дейността на правоприлагашите органи в САЩ. Всеки епизод показва ситуации на живот и смърт от ежедневието на шерифските служби, магистралните патрули и местните полицейски участъци под различни юрисдикции от Кънектикът до Аризона. От наркоафери до проституция, от високоскоростни преследвания до семейни скандали, от кражби на коли до гангстерско насилие или просто до дребни нарушения на пътя, „На живо: Полицейски патрул“ предлага обширен поглед върху ежедневните сблъсъци на полицията с гражданите, показвайки на зрителите от първа ръка какво наистина се случва по улиците през погледа на полицията и камерите на полицейските автомобили.

Нова ексклузивна поредица
Да преодолееш Ар Кели – част 2
Нови епизоди - всяка сряда, 23.00 ч.


Премиерата на хитовата поредица "Да преживееш Ар Кели" разтърси света с разказите на пострадалите. Вторият сезон проследява развитието на случая и продължава да разследва обвиненията в сексуален тормоз срещу опозорения Rn'B изпълнител и да разказва историята, като се фокусира върху настоящите разследвания. Налице са нови записи и има вероятност изпълнителят да бъде арестуван.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!