Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

Съдбата на десетките резиденции на Тодор Живков - в bTV Репортерите тази неделя

Росен Цветков представя филма „Резиденции на миналото“ За съдбата на десетките резиденции на Тодор Живков разказват тази неделя разследв...

Росен Цветков представя филма „Резиденции на миналото“

За съдбата на десетките резиденции на Тодор Живков разказват тази неделя разследващият журналист Росен Цветков и операторът Любен Кацаров в bTV Репортерите. Една от тях, издигната във Витоша, беше атакувана от полицията и прокуратурата по време акцията срещу бизнесмена Васил Божков. Кои са нейните собственици след 1989 г. и как изглежда скритият сред вековна борова гора имот?

И още - коя бизнес фамилия се опитва да придобие морската резиденция на Живков „Перла“ край Приморско в началото на този век? И има ли връзка тя с имението на Окръжния комитет на БКП и на бившия Първи в местността „Бакаджика“ край Ямбол? За първи път, на място там е телевизионен екип.

Ексклузивно - за манията да се строят резиденции на властта и за последните дни на управлението на Живков, пред камерата на bTV Репортерите застава последният шеф на охраната му - Георги Милушев.

Защо голяма част от красивите резиденции на родната власт тънат в разруха - гледайте тази неделя, 1 март, филма „Резиденции на миналото“ в ефира на bTV от 19.30 ч.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!